Üdvösség Anyja: Kérjetek Engem, szeretett Édesanyátokat, hogy adjak nektek erőt az Üdvösség Küldetésének folytatásához, és megvédéséhez (&143.)

2014.03.25 15:30

Drága gyermekeim, amikor Isten kiválasztott Engem, az Ő Egyszülött Fiának Anyjaként, így történt az, hogy életet adván a rég várt Messiásnak, dicsőíthettem Őt. Én akkor is csupán az Ő egyszerű alázatos szolgálója voltam, és most is csak az vagyok.

Amikor Istent szolgáljátok, mindig emlékezzetek arra, hogy Isten Örök Üdvösségét hozó Tervében ti csak az Ő egyszerű szolgái vagytok. Az Isten-szolgálat megköveteli az alázat mély érzését. Ez más módon nem lehetséges. Ez a Küldetés, mely az utolsó Atyám jóváhagyott Tervében, hogy végső üdvösséget hozzon gyermekei számára, több millió lelket fog vonzani az Ő szolgálatára. Ők jönni fognak a Föld minden sarkából. Sokan nem lesznek tudatában elhivatottságuknak, míg csak el nem kezdik imádkozni a Keresztes Imahadjárat imáit. A Keresztes Imahadjárat imáinak imádkozása által fog megtörténni, hogy a Szentlélek magával ragadja ezeket a lelkeket, és így készek lesznek hordozni Fiam Keresztjét.

Ha ti valóban a Fiamat szolgáljátok, és a segítségére jöttök, hogy Ő üdvösséget hozhasson minden bűnös számára, akkor nektek el kell fogadnotok a Kereszt súlyát. Amikor a Fiamat szolgáljátok, és később mégis zokon veszitek a szenvedést, amelyet az magával hoz, akkor ti ezzel azt a korlátot töritek el, amely a gonosztól véd meg benneteket. A Sátán sohasem fogja azokat háborgatni, akik hamis látnokokat követnek, vagy azok követőit, mert tudja, hogy ők nem teremnek gyümölcsöt. Azonban a hiteles küldetés esetében, a sátán szigorú kegyetlenséggel támad. A gyenge lelkeket viszont, akiket a gőg bűne magával ragadott, arra fogja felhasználni, hogy megtámadják Fiam igaz tanítványait. Azoknak mondom, akik válaszolnak nekem, az Üdvösség Anyjának: a sátán gyűlölete akkor lesz a legnyilvánvalóbb, amikor az Üdvösség Érmém mindenki számára hozzáférhető lesz az egész világon.

Az Üdvösség Érme a lelkek milliárdjait fogja megtéríteni, és éppen ezért a gonosz minden erőfeszítést meg fog tenni annak érdekében, hogy megállítsa azt. Az ilyen támadásokon keresztül, látni fogjátok a puszta mérget, mely a gonoszból és minden ügynökéből áradni fog, mert ő nem akarja, hogy ezt az Érmet Isten gyermekei megkapják. Gyermekek, nem szabad soha meghajolnotok a nyomás vagy a gonoszság előtt, mely azokból árad ki, akik elszakadtak Fiamtól. Ha ezt teszitek, akkor megadjátok magatokat a Sátánnak. Ehelyett kérnetek kell Engem, szeretett Édesanyátokat, hogy adjak nektek erőt az Üdvösség Küldetésének folytatásához és megvédéséhez, az Angyali Üdvözlet ezen évfordulóján.

Imádkoznotok kell a Keresztes Imahadjárat ezen imáját: Védelmezzük az Üdvösség Küldetését

Ó, Üdvösség Anyja, védd meg ezt a Küldetést, mely Isten Ajándéka, hogy Örök Életet hozzon gyermekeinek, mindenütt a világon. Kérlek, lépj közbe a mi nevünkben szeretett Fiad, Jézus Krisztus által, hogy megadja nekünk a bátorságot kötelességeink elvégzésére; hogy mindenkor szolgáljuk Istent, különösképpen akkor, amikor ezért szenvednünk kell. Segítsd ezt a Küldetést, hogy lelkek milliárdjai térjenek meg Isteni Akaratának megfelelően, a kőszívűeket pedig alakítsd át Fiad szerető szolgáivá. Add meg nekünk az erőt, hogy mindnyájan, akik ebben a Küldetésben Jézust szolgáljuk, legyőzzük a gyűlöletet és a Kereszt üldözését, és hogy fogadjuk nagylelkűen a velejáró szenvedést, teljesen elfogadva mindazt, aminek még meg kell történnie. Ámen.

Kedves gyermekeim, ne engedjétek, hogy a félelem Isten szolgálatában utatokat állja Igéjének hirdetésében. A félelem a sátántól jön, nem pedig Istentől. Bátorság és az erő, alázattal ötvözve és az Isten Akaratához való ragaszkodás vágya, csak Istentől jöhet.

Hálát adok ma Atyámnak, a Legmagasságosabb Istennek, az Angyali Üdvözlet ezen évfordulóján a világnak adott Ajándékáért,  amikor arra kért engem, hogy méhemben hordjam az Ő szeretett Fiát annak érdekében, hogy megváltsa a emberiséget, és örök Királyságába vigye a világot.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja