Üdvösség Anyja: Csak Isten Szeretetével a lelketekben terjeszthetitek Isten Igéjét (&159.)

2014.07.08 16:00

Édes gyermekeim, nem tudjátok, hogy Isten a mindnyájatok iránti Szeretete miatt engedte meg nekem, hogy a világban történt minden, Isten Anyjakénti jelenésem alkalmával Legszentebb Szavát hirdessem?

Szeretett Fiam, Jézus Krisztus vágya volt az, hogy ismertté tegyem magam, annak érdekében, hogy az Igazsághoz való megtérés megtörténhessék. És így minden szent kegyhelyemnek – szerte a világon – lesz köszönhető az, hogy az Úr Nagy Napja felvirradásáig Isten meg fogja ismertetni az Igazságot. Nektek egyesülnötök kell, hogy minden kegyhelyemen dicsőítsétek Istent, hogy Irgalmasságában Nagy Kegyelmeket árasszon ki még a legméltatlanabb lelkekre is, mert ők azok, akiket a legjobban keres.

Ő, a Fiam nemcsak azokat szeretné, hogy hozzám jöjjenek, akik a Szent Evangéliumokban jártasak. Nem, hanem azokat is, akik ürességet éreznek a szívükben, ami miatt nem számít, hogy mennyire törekednek a belső béke után, mégis képtelenek azt megtalálni. Sok ember keresi a boldogságot, békét és az örömet az életében és csak ritkán találja azt meg. Ők sohasem találhatnak igaz békére, ha nem tudják megtalálni a szeretetet. Csak a mások iránti szeretet hozhat közelebb Istenhez benneteket, mert a szeretet nélkül sohasem fogjátok megtalálni Isten Jelenlétét.

Arra kérlek benneteket, drága gyermekek, hogy jöjjetek hozzám, az Üdvösség Anyjához és kérjétek, hogy imádkozzam azért, hogy Isten a Szeretetével töltsön el benneteket. Amikor ezt az imát imádkozzátok, Én meg fogom kérni Fiamat, hogy válaszoljon hívásotokra. Keressétek a szeretetet és mutassatok szeretetet mások iránt, bármilyen szeretet is van a szívetekben és osszátok meg azt. Ha ezt megteszitek, akkor a Fiam annyi szeretettel fog eltölteni benneteket, hogy ti készek lesztek ezt megosztani egymás között. A szeretet meg fogja semmisíteni a gyűlöletet. Amikor egy másik ember iránt bármilyen gyűlöletet éreztek, akkor könyörögnötök kell Fiamhoz, Jézus Krisztushoz, hogy szabadítson meg benneteket ettől a fertőzéstől.

A Keresztes Imahadjárat 159. Imája: Könyörgés Isten Szeretetéért

Ó, Üdvösség Anyja, kérlek, járj közbe a nevemben, amint Isten Szeretetéért könyörgök. Töltsd el lelkemet, egy üres edényt, Isten Szeretetével úgy, hogy amikor az túlcsordul, kiáradjon azokra a lelkekre, akiknek együttérzésemet igyekszem megmutatni.

Kérlek, hogy Isten Ereje által megszabaduljak a gyűlölet mindenféle érzésétől, melyet talán azok iránt táplálok, akik elárulják Fiadat.

Tégy alázatos lelkűvé engem és tölts el engem a lélek nagylelkűségével, hogy követni tudjam Krisztus Tanításait és életem minden területén terjeszthessem Szeretetét. Ámen.

A szeretetről úgy beszélnek, mintha azt könnyű lenne érezni, de ez sokaktól nagy alázatot követel, mely mentes minden egoizmustól. Nem fogjátok érezni Isten Szeretetét, ha nem alázzátok meg magatokat Színe előtt. És Isten Szeretete nélkül nem boldogulhattok. Csak Isten Szeretetével lelketekben terjeszthetitek Isten Igéjét.

Szeretete nélkül, azok a szavak, melyeket az Ő Nevében mondotok, terméketlenek és élettelenek lesznek.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja