Üdvösség Anyja: A sötétség hamis egyháza élettelen lesz

2014.11.27 08:40

Drága gyermekeim, a hamis egyház, mely Fiam földi Egyházának a helyébe fog lépni; és az új misekönyv paragrafusai között, mely a régit fogja helyettesíteni, minden eretnekség ügyesen el lesz rejtve.

A sötétség hamis egyházát azért fogják megalkotni, hogy a nagy pokol után, a régi Egyház helyébe lépjen. Mindaz, ami Fiam Egyházában volt, új dolgokkal lesz felcserélve. De egy dolog sohasem fog megváltozni: Az alap, amelyre Fiam Egyháza épült, nem fog megmozdulni, mivel az szilárdan a földbe lett ültetve. Senki sem fogja, és nem is tudja azt megmozdítani, mert Isten azt nem engedi meg.

A sötétség hamis egyháza élettelen lesz. Nem fog gyümölcsöt teremni, mivel azt ingoványos talajra fogják építeni. Azok szájából pedig, akik annak szószékeiről fognak prédikálni, mindenféle eretnekség fog fakadni. Ez az egyház a gonoszság barlangjává fog válni, és mindaz, amit azok a hangok fognak hirdetni, amelyek nagyságukkal büszkélkednek, teljesen értelmetlen lesz.  

Ezek lesznek azok a napok, amikor a nagyon megrémült, túlságosan fáradt és az igaz hit nélküli Keresztények közül sokan fognak imádkozni annak falain belül. Nem az én Fiamat fogják imádni, hanem az antikrisztust, mert ő lesz az, aki azon a trónon fog ülni, amelyet a falai között fel fognak állítani.

Az antikrisztus annak közelében fog uralkodni, ahol Fiam felépítette Egyházát, és sok ember azt fogja hinni, hogy az antikrisztus Fiamhoz tartozik, de ezt hinni a legnagyobb tévedés lenne a részükről. Azokat, akik ezzel az egyházzal szembe kifogást mernek emelni, vagy hibát találnak benne, nevetség tárgyává fogják tenni, Fiam árulói pedig eretnekséggel fogják őket megvádolni, holott ők maguk a legnagyobb eretnekek, akik valaha is beszivárogtak Isten Egyházába, attól a naptól, amikor az kezdetét vette.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy Fiam papjaiból egy erős hadsereg maradhasson fenn, akik soha nem fognak engedni az előttük álló nyomásnak.

Szeretett Édesanyátok,

Az Üdvösség Anyja