Több nemzet egyesül, és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni

2012.04.23 08:00

Drága szeretett leányom, a változások idejére, arra, ahogyan a kormányok országaikat irányítani fogják, hamarosan sor kerül.

Több nemzet egyesül, és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni.

Itt az idő számotokra, hogy szemeiteket nyitva tartsátok, és hogy odafigyeljetek a törvények változásaira, amelyek nyomorba döntenek majd benneteket.

Harcoljatok azon törvények ellen, amelyek élelmiszer ellátásotokat ellenőrzik.

Isten, az Én Örök Atyám, meg fogja büntetni azokat a gonosz csoportokat, akik megpróbálják kiéheztetni gyermekeit.

Ez, követőim, a Harmadik Pecsét kinyilatkoztatásának az ideje.

Bár ez egy bizonyos ideig még nem lesz feltörve, de elmondom nektek, hogy próbáljátok meg élelmiszereteket előkészíteni, úgy, hogy saját magatok termelitek meg, és úgy tárolni, hogy ne menjen tönkre.

Idővel az élelmiszereteket korlátozni fogják, valamint az ivóvízhez való hozzáférést is.

Ez a csoport, bár imáitok hatására egyre gyengül, azt akarja, hogy kiéheztessen és megmérgezzen sok ártatlan embert, megkísérelvén, hogy lecsökkentsék a világ népességét.

Ők keményen fognak harcolni, hogy ezt keresztülvigyék.

Miközben ők továbbra is rémületet okoznak Isten gyermekeinek, Örök Atyám ökológiai büntetéseket hoz majd létre, és e gonosz emberek millióit pusztítja majd el a Föld színéről.

Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez befolyásolja majd a kereskedelmet, így a globális hatalmakat meg fogja akadályozni a gonosz tervük véghez vitelében.

Mindezeken a válságokon át, nektek, hadseregem, imádkoznotok kell Istenhez, az Atyához, hogy megvédjen benneteket ezektől az emberektől, és hogy ezek megnyissák megkeményedett szívüket Isten irgalmasságának igazsága előtt.

Ezt azért mondom el, hogy készülődni tudjatok.

Ezek az események nem fognak azonnal megtörténni, és ezekből a tervekből sokat lehet elhárítani és enyhíteni, imáitok és áldozataitok által.

A gonoszság nem Istentől jön. Ez, a kapzsiságból, az önszeretetből, a hatalomra és az ellenőrzésre való szomjúságból fakad. Mindezeket a gyengeségeket a sátán rakta le, és a világ vezetői elé helyezte, hogy megkísértse őket úgy, hogy Isten gyermekeinek fájdalmat okozhassanak.

Ne hagyjátok, hogy sátán hatalma ellenőrizhesse országotokat.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a megfelelő erőért, hogy ellenállhassatok azon intézkedéseknek, amelyeknek célja, hogy szegénnyé és függővé tegyenek benneteket, kiszolgáltatva azok kegyének, akik országaitokat ellenőrzik. Ők a globális hatalmak fennhatósága alatt uralkodnak, magába foglalva az Egyesült Királyságot (Angliát), az Egyesült Államokat, az Európai Uniót, Kínát és Oroszországot.

Én, Jézusotok, segíteni fogok az üldöztetés elkerülésében, de ne feledjétek, hogy az ima lesz a legfőbb fegyveretek.

Az ima megakadályozhatja, hogy ezek a gonosz emberek elvegyék tőletek azon jogotokat, hogy enni, inni és ruházkodni tudjatok, és hogy felügyelje a Keresztény Egyházakat.

Harcoljatok az Én Nevemben, és Én mindenkor mellettetek fogok állni.

 

Szeretett Jézusotok