Tipikus hiba, amikor csak az anyagi javak megléte után közeledtek Hozzám...

2011.09.18 18:15

Jézus Krisztus nevében jövök, a Legmagasságosabb Isten Fiaként. Én Ő vagyok.

Drága szeretett leányom, miért folytatják a keresést az emberek, hogy a tudomány által kapjanak választ az Ő Létezésére (Isten). Ők keresnek és keresnek, de a válaszok, amelyekkel előjönnek hamisak, és olyan messze állnak Atyám valóságos szellemi Birodalmától, hogy imádkoznotok kell ezekért a lelkekért.

Tudom, gyermekeim, hogy nagyon nehéz elfogadni Létezésem és szeretett Atyám Létezésének igazságát. Mert minden alkalommal, amikor szemetek megpillantja az igazságot, a sátán az ellenkező irányba fordítja a fejeteket. A legtöbbször logikus dolgokat fog alkalmazni, hogy meggyőzze gyermekeimet, hogy Atyám Birodalma (Királysága) csak az emberek fantáziájának szüleménye. Ő a világ anyagi kényelmeit fogja felhasználni, hogy meggyőzzön benneteket, azért, hogy ezeket részesítsétek előnyben.

Aztán itt vannak azok a lelkek, akik, az igazságot valóban megértik. Ők egy tipikus hibát követnek el, amikor megpróbálnak közelebb kerülni Hozzám. Könnyebb számukra, ha megbizonyosodnak, hogy az anyagi javaik biztosítva vannak, akkor tudnak előre haladni a saját lelki utazásaikon. De ez nem így működik. Feltétlenül meg kell védenetek családjaitokat és otthonaitokat. Táplálnotok kell azokat, akik tőletek függnek. Ezután Engem kell, minden anyagi javak elé tennetek. Ez lesz a ti útleveletek a Mennyországba. Az ember semmi Isten nélkül. Semmiféle anyagi luxus nem fogja és nem is tudja pótolni Isten szeretetét. Ez meg sem tudna maradni, vagy össze sem lehetne hasonlítani, feltéve, ha ti valóban át akartok ölelni Engem a szívetekben.

Bízzatok bennem és a többi meg fog oldódni. Ha ti mindent saját magatoktól próbáltok elérni, és ha továbbra is ragaszkodtok a gazdagsághoz, akkor élvezhetitek mindezek előnyeit, de csalódni fogtok.

Emlékezzetek arra, hogy az irántatok való Szeretetem táplálni fogja lelketeket. Az anyagi gazdagság táplálni fogja ugyan testi vágyaitokat, de ez idővel fel fog bomlani és ti a semmivel maradtok.

Kérlek benneteket, gyermekeim, legyen az bármilyen nehéz is, mégis engedjétek, hogy az igaz ösvényen vezesselek benneteket az örök boldogságba. Csak kérnetek kell segítségemet, és Én válaszolni fogok.

 

A ti szeretett Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus