Ti vagytok az a nemzedék, kiknek tanúskodniuk kell Egyházam végső Keresztre feszítéséről

2013.10.22 13:30

Drága szeretett leányom, szeretett szolgáim közül kevesebb, mint a fele fog egyesülni Velem, de az Irántam való hűségük segíteni fog Hadseregemnek abban, hogy túlélje, és növekedjen annak érdekében, hogy terjessze az Evangéliumot a globális sötétség alatt, mely érezhető lesz e minden idők legnagyobb hitehagyásának idején.

Az Irántam, Jézus Krisztus iránt való tisztelet hiánya egyre nyilvánvalóbb lesz minden nemzetben, nyilvános helyeken és Templomaimban. Most az a vágyam, hogy Hadseregemet megfelelően felkészítsem. Ne engedjétek, szeretett követőim, hogy ezek a dolgok megzavarjanak benneteket, mert ezek csak el fogják terelni a figyelmeteket, miközben Nekem arra van szükségem, hogy a hitetekben erősek legyetek. Ahogyan Édesanyám előtt becsapódtak az ajtók, amint Születésem előtt megpróbált menedéket keresni, úgy előttetek is be fognak zárulni az ajtók. Tudnotok kell, hogy amikor ezeket az ajtókat Egyházam félrevezetett szolgái előttetek becsapják, akkor egyedül csak Hozzám kell fordulnotok. Tudnotok kell azt is, hogy akik azt állítják magukról, hogy szent emberek, jártasak a Szentírás ismeretében és Egyházam Tanításaiban, a sorban majd ők lesznek az elsők, akik elítélnek benneteket, mivel ti az Igazságot követitek. Mindazokra a lelkekre utalok a világban, akik szeretnek Engem és ismerik az Igazságot, és nem feltétlenül azokra, akik követik ezeket, az egész világ számára adott Üzeneteimet.

A Szentlélek Ajándéka csak azokra fog leereszkedni, akik méltók arra, hogy megkapják Isten ezen értékes Ajándékát. Azok, akikben nincs jelen a Szentlélek, ócsárolva fognak kiabálni, és megpróbálnak meggyőzni benneteket arról, hogy kövessétek az eretnekségeket, amelyek hamarosan burjánzani fognak minden Keresztény egyházban. Minél nagyobb félelmet mutatnak ezen Üzenetek miatt, annál jobban fognak ők lecsapni rátok. Nektek figyelmen kívül kell hagynotok gyűlöletük mérgét, és csendben kell maradnotok. Ezek a napok szinte már elérkeztek hozzátok. Néhányan közületek már futólag megpillantották a szigorú ellenzéket, melyet Miattam kell majd elviselnetek.

Ti vagytok az a nemzedék, kiknek tanúskodniuk kell Egyházam végső Keresztre feszítéséről, de tudnotok kell a következőt: Dicsőséges Testem, az Új Jeruzsálem a hamuból fog kiemelkedni, és ti arra lesztek kiválasztva, hogy a tizenkét nemzet körében uralkodjatok. Ha ti továbbra is hűek maradtok Hozzám, Én dicsőségben felemellek benneteket, és a Menny és a Föld a tietek lesz az eljövendő világban. Nektek kizárólag Rám kell összpontosítanotok az utálat pusztítása során, mert az rövid lesz. És aztán többé soha semmi sem fog Tőlem elválasztani benneteket.

Jézusotok