Ti meg fogjátok nyerni a lelkekért folytatott csatát, és nem fog sokáig tartani, amíg a vég nélküli Új Világ kibontakozik

2012.07.22 07:00

Drága szeretett leányom, jelenleg nagyon sok kiválasztott lélek visel el nagy szenvedést a bűn ostora miatt, mivel a lelkük egybefonódik az Enyémmel.

Ezt, a szenvedés egyesítését, most sok látnok és áldozati lélek tapasztalja meg, mely azért van, hogy megmeneküljenek azok a lelkek, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt halálos bűnben fognak meghalni.

Ez nem hasonlít semmilyen más szenvedéshez, és segíteni fog legyőzni az ellenséget a Nagyfigyelmeztetés alatt.

Leányom, neked folytatnod kell Üzeneteim kiadását, bár ez jelenleg fájdalmas számodra ebben az időben.

A zavargások a világban gyorsan fognak fokozódni, és nemcsak háborúk bontakoznak ki, de a világbank is azzal próbálkozik, hogy ellenőrzést gyakoroljon a világ több pénzneme fölött.

Káosz fog uralkodni, és a természeti katasztrófák is megszaporodnak, mivel Atyám Keze lesújt, hogy megbüntesse az emberiséget gyengeségéért és a vétkezés rabságáért.

Követőim, imáitok sok katasztrófát elhárítottak már, melyek városokat és nemzeteket pusztítottak volna el.

Sohasem szabad az imádkozást feladnotok. A kitartás és az Irántam, Jézusotokhoz való hűség megkönnyíti majd a helyzetet.

A küzdelem ezen ideje alatt erősnek kell maradnotok, mert nagyon hamar minden meg fog változni.

A Sátán hadseregének gonoszsága ellenére, Hadseregem növekvő hite eléjük fog állni és megállítja őket próbálkozásaikban, hogy Egyházamat elpusztítsák.

Soha ne érezzétek, hogy kiábrándultok ebből a munkából, még akkor sem, ha ez néha reménytelennek tűnik. Nagy az Én Irgalmasságom. Szeretetem beborítja Isten minden gyermekét.

Ti meg fogjátok nyerni a lelkekért folytatott csatát, és nem fog sokáig tartani, amíg a vég nélküli Új Világ kibontakozik.

Ez a ti jövőtök, a világ jövője, amelyre törekednetek kell. A Sátán napjai csaknem a végéhez értek.

Örvendjetek, mert hamarosan a szenvedés elfelejtődik.

 

Jézusotok