Ti, gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek

2011.10.27 15:30

Drága szeretett leányom, nem véletlenül nő azoknak a megpróbáltatásoknak a száma, melyeken most Értem mész keresztül. Miközben a sátán továbbra is kínoz téged, csak azokra a lelkekre gondolj, melyeket éppen ezen szenvedésed által mentesz meg. Próbáld meg túltenni magad ezeken a nehézségeken, és egyedül csak Rám gondolj. Imádkozz szeretett Édesanyámhoz védelméért, és olyan gyakran imádkozd a Szent Rózsafüzért, amilyen gyakran csak tudod.

Fontos, hogy minden követőm védelmet kérjen a Csaló ellen, aki csak arra vár, hogy megragadjon minden alkalmat, hogy elmétekben kétséget okozhasson.

Ő és démonai mindenhol jelen vannak. Ők minden lehetséges taktikát be fognak vetni, hogy káoszt okozhassanak életetekben. Tudnotok kell, ha ez megtörténik, akkor benneteket az Én tanításom érintett meg és hogy most a Keresztemet hordozzátok.

Sohase féljetek gyermekeim, mert ebből a vadonból ti mindannyian képesek vagytok felemelkedni az által az erő által, melyet egyenként mindannyiatoknak, az egész hadseregemnek adok. Ti győzni fogtok a gonosz és gonoszsága fölött. Minél többet imádkoztok egységben, annál nagyobb lesz az erődítmény. Egyetlen egy nekem dolgozó gyermekemet sem érinthet meg a gonosz.

Ti, gyermekeim, áldottak vagytok, ha az Én nevemben szenvedtek, habár ezt nehéz lesz megértenetek.

Ne törődjetek a gúnyolódásokkal. Fordítsatok hátat ezeknek. Ne reagáljatok. Maradjatok csendben. Imádkozzatok a szükséges erőért. Én veletek vagyok.

 

A ti szeretett Jézus Krisztusotok