Szűz Mária: Vérkönnyeket sírok értük és nehéz a szívem

2012.10.07 11:00

Gyermekem, kérlek, imádkozz elveszett gyermekeimért, kiknek száma naponta növekszik. Ők nem hisznek, nem is tudnak hinni Fiamban és más útra térnek.

Vérkönnyeket sírok értük és nehéz a szívem. Mennyire elveszettek és mennyire üresnek érzik magukat.

Imádkozom, hogy Isten, Irgalmasságában, hamarosan megnyissa szívüket.

A Nagyfigyelmeztetés közel van, gyermekem. Gyermekeimnek fel kell készülniük. Azok, akik kerülik ezeket a Szent Üzeneteket - Fiamtól, és Örök Atyámtól –, felelni fognak Isten előtt.

Sokan kárt okoztak ennek a Küldetésnek, és arra biztatták a lelkeket, hogy elforduljanak. Azóta sok ilyen lélek halt meg halálos bűnben. Amennyiben elfogadták volna az emberiségnek adott Keresztes Imahadjárat imáit, megmenekülhettek volna.

Azoknak, akik nem fogadják el ezeket az Üzeneteket, nem kell együttműködni a gonosszal, hogy Isten Szavát aláássák. Nektek imádkoznotok kell a szükséges segítségért, hogy magatokban megtaláljátok a békét.

Meg volt jövendölve, hogy a végidők prófétáját nem fogják elfogadni, bár sok megtérés történt Isten Szavának terjesztése által.

A ti felelősségetek lesz az, ha visszautasítjátok azt a segítséget, melyet ebben az időben a Mennyországból küldenek, hogy segítsen megmenteni a lelkeket.

Ne bántsátok meg Fiamat azáltal, hogy nem hallgatjátok meg. Elfordíthatjátok fületeket, amikor már elolvastátok ezeket az égi Üzeneteket, de először meg kell, hogy hallgassátok.

A szabad akaratotok azt jelenti, hogy választhattok, melyik úton szeretnétek járni.

A szabad akaratotok nem azt jelenti, hogy jogotok van szándékosan káromolni a Szentlelket.

Amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, elteltek majd az Igazság Világosságával.

A lelketek megvilágosodik, és látni fogjátok milyen jó és rossz cselekedeteket követtetek el egész életetek során. Abban az állapotban, közületek sokan üdvözölni fogják Isten Szeretetét. Sajnos sokan túl makacsok lesznek ahhoz, hogy elfogadják rossz cselekedetüket. Ők félre lesznek dobva és rettenetesen fognak szenvedni.

Legyetek felkészültek minden időben. Rövid az idő.

Szeretett Édesanyátok,
Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja