Szűz Mária üzenete – Én már csak néhány alkalommal fogok megjelenni a világban

2011.08.03 09:45

Gyermekem, nem kell félned ebben a munkában, mivel már meg volt jövendölve, hogy megtérések fognak bekövetkezni. Sajnos, nem minden ember lesz megmentve, vagy nem minden embert lesz lehetséges megmenteni. Azok, akik ma Drága Fiamat üldözik, sokkal rosszabbak, mint azok, akik a keresztre feszítéskor kivégezték Őt.  Mert Fiam azért halt meg, hogy a bűntől mentse meg az emberiséget, ezáltal az egész világ megtanult egy dolgot (egy leckét), azt, hogy milyen fontos a Fiam iránti hűség. Sokan, akik ismerik az igazságot, ezt elutasítják.

Oly sokszor voltam elküldve, hogy imádkozásra buzdítsak az egész világon, mégis a gyermekeimnek szóló figyelmeztetések idővel feledésbe merültek. Ma, amikor látnokaimon keresztül nyilatkoztatom ki magam, a különböző országokban, nemcsak elutasítják őket, de még a gúnyolódást is el kell szenvedniük. Az Én jelenlétem, és a jelek, amelyeket az égen mutatok, és más jelenések is, el vannak utasítva. Sőt még a papok és a püspökök is elutasítják figyelmeztetéseimet. Milyen vakok ők, hogy visszautasítják a segítséget Tőlem, Szeretett Édesanyjuktól.

Fiam oly nagyon szenved, ma Őt a bűn gonoszsága miatti gyötrelmében szívszaggató látni. Az Én gyermekeim el sem tudják képzelni, hogy hogyan szenved a kínoktól, amikor az emberek kegyetlenségét látja, aminek tanúja a világban.

Gyermekem, emlékeztesd gyermekeimet arra, hogy már csak néhány alkalommal fogok a világban megjelenni, mert elérkezett az utolsó ütközet ideje, amikor el fogom taposni a kígyó (a sátán) fejét.

Gyermekeimnek tudniuk kell, hogy szeretett Fiam mennyire szereti és dédelgeti őket. Arra sürgetem őket, hogy nyissák meg a szívüket, és mutassák meg Neki a szeretetüket és az együttérzésüket, amit Ő megérdemel. Ő, a Megváltótok, aki önszántából fogadta el a halált, a maga legkegyetlenebb formájában, azért, hogy megmentsen benneteket, most meg akarja menteni ezt a generációt a sátán csapdáitól.

Ő, a csaló, nevet gyermekem, mert tudja, hogy értékes lelkeket sikerült neki ellopnia. Most imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt meghallgassák Fiamat, és hogy a megmentés ajándékát alázattal és tárt karokkal fogadják.  

Ne feledjétek, hogy mint Édesanyátok, mindig gyermekeim kegyelméért fogok könyörögni. Könnyeim azokért folynak, akik nem akarják az igazságot meghallani, mert ezeket a szerencsétlen lelkeket csak az állandó (folytonos) ima által lehet megmenteni.

 

Szerető Édesanyátok

A Szomorúság Királynője