Szűz Mária: Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és Nagy Irgalmassága elárasztja majd a Földet

2012.12.11 21:00

Drága kicsinyeim, a szívem örvend, mert Fiam Uralkodása nagyon közel van már.

Minden szenvedése, a hálátlan emberek elutasítása és a hitehagyás ellenére, mely beborítja a Földet, Ő nagy dicsőséget fog hozni az emberiségnek.

Ő egy nagy felhőn fog érkezni, és Felsége meghat majd minden egyes lelket, akik elragadtatásukban a Lábai elé hullnak.

Ő, aki oly alázatos, nagy dicsőséges pompával fog eljönni, és Nagy Irgalmassága elárasztja majd a Földet.

Gyermekek, nektek készülnötök kell, mert nagy erőre lesz szükségetek, hogy képesek legyetek (teljesen) átadni magatokat Neki. Alázatot kell mutatnotok, és kérnetek kell Őt, hogy megmentse a lelketeket, hogy ez által megláthassátok az Igazság Világosságát.

Nagy Irgalmasságát sokan elfogadják majd közületek. Mások azonban figyelmen kívül fogják hagyni Jelenlétét és nagy Ajándékát, melyet hozni fog.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért, akik elutasítják majd az örök élet létezését, mert ezeknek az embereknek szükségük van a segítségetekre. Nagy örömet fogtok érezni, amikor Fiamat szívből kéritek, hogy mentse meg ezeket a lelkeket.

Ti, gyermekeim, nemsokára meglátjátok, hogy szenvedésetek véget ér, mert Fiamnak Irgalmasságában nagy tervei vannak minden emberrel, aki ma a Földön él.

Legyetek hálásak az Élet ajándékáért, melyet születésetek alkalmával kaptatok.

Legyetek hálásak az Örök Élet Ajándékáért, melyet Fiam nemsokára bemutat a világnak. Ez az Ajándék minden egyes bűnös számára adatik. A ti saját akaratotokon múlik majd, hogy elfogadjátok azt, vagy sem.

Gyertek Hozzám, gyermekek, mert Én Szeplőtelen Szívem menedékébe viszlek benneteket, és felkészítelek arra, hogy a Második Eljövetelre készenlétben álljatok.

Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja