Szűz Mária: Itt az ideje, hogy Fiam átadja Isteni Irgalmasságának ajándékát

2011.11.02 10:40

Gyermekem, közeledik az idő Fiam számára, hogy átadja Isteni Irgalmasságának ajándékát. Ezért neked a missziódra (küldetésedre), a lelkek megmentésére kell összpontosítanod. Ezért nem engedhetsz meg semmilyen figyelmetlenséget, melyek elterelnék figyelmedet a megtérés elterjesztésének legfontosabb feladatáról.

A Mennyország örvend, mert hamarosan bemutatásra kerül ez az Isteni Ajándék, a tiszta Szeretet által, melyet Fiam, minden lélek iránt a Szívében tartogat. Gyermekem, ahogy ennek a munkának az intenzitása fokozódik, úgy fog a gonosz továbbra is kínozni téged, különböző emberek által, minden lehetőséget kihasználva. Arra kaptál utasítást, hogy maradj csendben, és hogy egyedül csak a Fiamra összpontosíts.

Te, gyermekem, a kijelöltek egyike vagy azért, hogy Fiam azon kívánságát közvetítsd, hogy ebben az időben a legrészletesebben szólhasson az emberiséghez. Légy ügyes és bátor, mert ez a Szent Misszió sikeres lesz. Ez már oly rég meg volt jövendölve, és neked ehhez mindenféle égi vezetés megadatott. A szentek mind vezetnek téged, teljes erővel gyűltek össze annak érdekében, hogy biztos ne valljon majd kudarcot ez a küldetés. Nem is tudna kudarcot vallani. Többé nem szabad aggódnod, ha a dolgok reménytelennek tűnnek, mert ez megtévesztés, mellyel a Csaló munkálkodása által fogsz szembesülni.

Én, a te szeretett Édesanyád, egész idő alatt együtt dolgozom veled. Általam voltál felkészítve arra, hogy drága Fiam elé járulhass. A kapott kegyelmek lehetővé tették számodra, hogy lelked megtisztulhasson úgy, hogy alkalmas lettél arra, hogy az emberiség Megváltójának dolgozhass.

Drága Fiam által a Szentháromság elé kerültél. Ez a legfontosabb küldetés, amióta Fiam elküldetett, hogy a bűntől megváltsa a világot.

Sohase engedd meg magadnak, hogy ettől a missziótól eltérítsenek. Annak a kísértésnek sem szabad engedned, hogy meghátrálj. Imádkozz Hozzám, Édesanyádhoz, a védelemért, minden időben.

Szeretett Édesanyád

 

A Mennyország Királynéja

Az Irgalmasság Anyja