Szűz Mária: Imádkozzatok, hogy Iránban a nukleáris háború elhárításra kerüljön

2012.02.23 04:00

Gyermekem, eljött az idő, hogy gyermekeim Fiam iránti engedelmességükben egyként egyesüljenek, hogy Iránban a nukleáris háború elhárításra kerüljön.

Ez a háború nagyon közel van, és nektek kitartóan kell imádkoznotok, hogy megállításra kerüljön, különben Isten gyermekeinek millióit fogja megölni.

A Sátán és démonai azon dolgoznak, hogy szörnyű pusztítást okozzanak.

Ha ezeket a lelkeket megölik, még mielőtt esélyt kapnának arra, hogy Fiam szemében megmentsék magukat, akkor ők elvesznek.

Ez a gonosz terve.

Ő arra törekszik, hogy minél több lelket megakadályozzon abban, hogy beléphessenek Atyám Királyságába.

Az Én Szent Rózsafüzérem megakadályozhatja a háborút gyermekeim, ha imádkozásakor valamennyi titkot elimádkozzátok. (ha mind a négy Rózsafüzért elimádkozzátok)

Egyesüljetek most egy napra, imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, hogy ez az atomháború megállításra kerüljön, melynek tervezése már folyamatban van.

Imádkozzatok azokért a szegény lelkekért, nemcsak az Irániakért, hanem azokért is, akik más országokból akaratlanul is belekeveredtek.

Imádkozzatok azokért a szegény országokért is, akiket a hazugságok gonosz játékában sakkfiguraként használnak fel azok a csoportok, akik nem Istentől, az Én Örök Atyámtól valók.

Menj most gyermekem és gyűjtsd egybe minden gyermekemet, hogy imádkozzanak azért, hogy ez az emberiség elleni nagy szörnyűség mérséklődjön.

 

Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja