Szűz Mária: Imádkozzatok Benedek pápáért

2011.11.16 08:00

Gyermekem, heves harcok következnek, mert elkezdődött a lelkekért vívott csata. Imádkozzatok mindazokért a szegény lelkekért, akiknek szükségük van Fiam Irgalmas védelmére.  

A gonosz mindent el fog követni, amit csak tud, hogy elfordíthassa gyermekeimet Fiam irgalmas kezétől.

Oly sok szegény, elveszett léleknek fogalma sincs arról a már elkezdődött csatáról, melyet a gonosz vezet. Napjai most már megrövidültek gyermekem, de nektek mindent meg kell tennetek, amit csak tudtok, hogy segítsetek drága Fiamnak megmenteni ezeket az embereket, mielőtt túl késő lenne.

Neked gyermekem, továbbra is a védelmemet kell kérned, mert most egy igazi tövis vagy a gonosz oldalában. Légy résen minden pillanatban. Az ima fontos, és másokat is meg kell kérned, hogy imádkozzanak érted.

Imádkozzatok Benedek pápáért is, különösen most, mert ő is támadás alatt áll. Ne tétovázz a Fiamért végzett munkádban soha, mert neked gyermekem, ki kell tartanod egészen a legvégsőkig, hogy beteljesedjenek a próféciák, melyek már oly rég meg voltak jövendölve.

Ne feledd, hogy Én minden időben szent palástommal takarlak be.

 

A ti Mennyei Édesanyátok,

A rózsák Királynője

 

Megjegyzés: ezt az üzenetet a látnoknő az Áldott Szűzanya teljes megjelenése alkalmából kapta, mely 20 percig tartott és melyben Ő nagyon szomorúnak tűnt. „Az Isteni Irgalmasság Máriája”