Szűz Mária: A Gonosz addig nem fog nyugodni, amíg a Katolikus Egyházat a földre nem tiporta

2012.02.08 20:30

Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás. Én vagyok Szűz Mária, Isten Anyja.

Gyermekem, ezt a szegény világot a nyugtalanság kerítette hatalmába, és amíg ez napról napra így folytatódik, a Nagyfigyelmeztetés időpontja is egyre közeledik.

Meg volt már jövendölve, hogy a Fiam iránti gyűlölet, egészen az Ő Szent Egyházáig fog terjedni a Földön. És ez most megtörtént.

A Gonosz addig nem fog nyugodni, amíg a Katolikus Egyházat a földre nem tiporta.

Amikor az Egyház összeomlik, akkor két különböző tábor jelenik meg. Függetlenül attól, hogy az Egyház mennyire fog szenvedni, nem szűnhet meg, és nem is fog megszűnni. Mindez nem történhet meg, gyermekeim.   

Mert miközben úgy tűnik, hogy az Atyaisten megengedi, hogy az Egyház ugyanazt a megkorbácsolást szenvedje el a Földön, melyet egykor az Ő szeretett Fia, Jézus Krisztus elszenvedett, drága Fiamhoz hasonlóan, az Egyház is még egyszer dicsőségesen fel fog támadni.

Soha ne hagyjátok el a Katolikus Egyházat.

Soha ne utasítsátok el Fiam más Keresztény Egyházait, hiszen ti mindnyájan Krisztus követői vagytok.

Fiam iránti hűségetek miatt, ti mind félre kell, hogy tegyétek különbözőségeiteket, és egyesülnötök kell, hogy az Antikrisztus ellen harcoljatok.

A Keresztes Imahadjárat eme különleges 28. imájával imádkozzatok Isten minden gyermekének újra egyesítéséért

Ima Isten minden Keresztény Egyházának egyesítéséért

 „Ó, Legmagasságosabb Isten, térdre borulunk Előtted, és könyörögve kérünk, egyesítsd gyermekeidet, és őrizd meg Keresztény Egyházaidat a harc közepette, a Földön. Ne engedd, hogy különbözőségeink megosszanak bennünket a világban lévő eme nagy hitehagyás idején. Irántad való szeretetünk által, drága Atyánk, esedezünk Hozzád, hogy szeretett Fiad, a mi Megváltónk, Jézus Krisztus Nevében add meg nekünk azt a kegyelmet, hogy szeressük egymást. Imádunk Téged. Szeretünk Téged. Egyesülünk, hogy harcoljunk azért az erőért, mely megőrzi majd a Keresztény Egyházakat a megpróbáltatások idején, a Földön, és amelyekkel szembesülhetünk az elkövetkezendő évek során. Ámen.”

Bízzatok Bennem, gyermekeim, hogy az Új Paradicsom és Fiam földi uralma felé vezetlek benneteket, úgy, ahogyan annak lennie kell.

 

Szerető Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja