Semmi sem jöhet a semmiből!

2014.11.01 13:35

Drága szeretett leányom, óvakodjatok azoktól, akik tagadják Atyám Istenségét. Ő, csak egyedül Ő teremtette a világot – minden Tőle származikSemmi sem jöhet a semmiből. Minden, ami van, és ami még lesz, Örök Atyámtól származik.

Az Ige nem sérülhet, és amikor ez mégis megtörténik, nem szabad elfogadnotok semmi olyat, ami az Igazság ellentéte. Ti egy olyan világban éltek, amikor Isten létezésének minden bizonyítékát, és mindazt, amit megteremtett, tagadni fogják. Mindazt, ami Számára kedves, el fogják pusztítani. Azok fogják darabokra szedni a Teremtését, akik Őt tagadják. Az életet, mely Tőle származik, el fogják pusztítani, és az Igazságot, amelyet gyermekeinek adott az Ó- és Újszövetséget tartalmazó Szent Könyvben, most megkérdőjelezik. Hamarosan sok mindent abból, amit az Ige mond, valótlannak fognak tekinteni.

Oly kevés szeretettel vagytok Iránta, Aki a ti Örök Atyátok; és mennyire nem értékelitek a saját sorsotokat, mert az általatok választott utat gondosan megválogatjátok, csakhogy az megfeleljen arroganciátoknak és önkielégítéseteknek. Az az ember, aki a saját értelmének, tudásának és hiúságának megszállottja, továbbra is megpróbálja megtalálni az utat Istenhez, de csak a saját elképzelése szerint. Ez tévútra fogja őt vezetni, és a végén hazugságban fog élni. Amikor úgy járjátok be ezt az életet, hogy létezésetek értelmét keresitek, soha nem fogjátok azt megtalálni, hacsak el nem fogadjátok a Teremtés Igazságát.

Isten, az Én Örök Atyám teremtett benneteket. Amíg ezt el nem fogadjátok, továbbra is hamis isteneket fogtok bálványozni, és pogány mivoltotok, kétségbeesetten térdre fog benneteket kényszeríteni. Elérkezett annak az ideje, amikor ti minden olyan bizonyítékot el fogtok fogadni, ami Atyám létezését tagadja.

Ti megkaptátok az Igazságot. Fogadjátok el. Engedjétek, hogy kézen fogva Atyámhoz vezesselek benneteket, hogy Örök Üdvösséget hozhassak nektek. Minden más, ami nem az Igazság, a pokolba vezető útra fog vinni benneteket.

Jézusotok