Pogányságot fognak kényszeríteni Isten minden Egyházára

2012.10.10 09:50

Drága szeretett leányom, mondd meg a világnak, hogy fel kell ébrednie szendergéséből. Ha nem teszi, nem fogja látni a gonosz terv kibontakozását, melyet egykor megjövendöltem.

A globális uralomról beszélek, melyet úgy vezényelnek, hogy elpusztítsa a Kereszténységet.

Szent Szolgáimra szándékosan elviselhetetlenségükig nyomást gyakorolnak.

Egyházamat is azok szentségtelenítik meg, akik a fenevad imádatát gyakorolják.

Ezek a megtévesztő szélhámosok nem keresztények. Ők titokban gyakorolják a fenevad imádatát, és beszivárognak minden szervezetbe, beleértve a különböző Egyházakat és vallásokat is. Különösen a Katolikus Egyházat veszik célba.

Ez az az Egyház, amelyet a legjobban gyűlölnek. Hazugságaik szerint, a Katolikusok kínos helyzetben érzik magukat ahhoz, hogy felálljanak és megvédjék Egyházukat.

Minden Keresztény Egyháznak teljesen eltérő hazugságokat találtak ki, hogy megtiltsák az Isten által parancsolt törvényeket.

Pogányságot fognak kényszeríteni Isten minden Egyházára, és jaj annak, aki feláll, hogy megvédje Isten Igazságát.

Eljött az idő az emberiség megoszlására. Eljövök majd és megosztom a Földet.

A Tanításaimhoz hűségeseket a Keblemre helyezem. Azok pedig, akik szembeszállnak Istennel és káromolják az Igazságot, félre lesznek dobva.

A csata már elkezdődött. A bizonyíték bemutatásra kerül.

Még mindig van idő, hogy válasszatok a báránynak öltözött sátáni csoport hazugságai és az Igazság között, melyről azt fogják mondani, hogy hazugság.

Nektek ébereknek kell maradnotok minden időben. Tartsátok nyitva a szemeteket. Fordítsatok hátat, amikor a Nevemet, Testemet és Szavamat káromolják.

Jézusotok