Nem kell aggódni, mert Isten szeret mindnyájatokat

2014.05.08 23:30

Drága szeretett leányom, nézz körül és sok olyan embert fogsz látni, aki gondtalan életet él. Nevetést, örömet és nagy bajtársiasságot fogsz látni, és tudni fogod, hogy ez csak Istentől jöhet. Sok ember, aki már ismeri az Igazságot, nyílt és hálás szívvel át fog ölelni Engem, és akkor mi eggyé válunk.

Az a Tervem, hogy összegyűjtsek mindenkit és nagy szeretettel, örömmel és boldogsággal árasszalak el benneteket. Gyönyörködni fogok Új Királyságomban, ahol lesz sok nevetés, öröm, gyönyörűség, valamint Örök Élet. A Szeretet sugározni fog mindenegyes teremtményből; minden egyes lélek és az élet tökéletes lesz.

Amikor a világ jövőjéért aggódtok, emlékezzetek arra, amit már mondtam nektek. Minden rendben lesz, mihelyt eljövök, hogy összegyűjtselek benneteket a vég nélküli új világba. Nem kell aggódni, mert Isten szeret mindnyájatokat. Ami pedig a hátrányos helyzetben lévő és szomorú életet élő lelkeket illeti, ők lesznek elsőként összegyűjtve, ha elfogadják, hogy Én Ki Vagyok. Azok, akik szörnyű sötétségben vannak, rendkívüli Kegyelmekben fognak részesülni, hogy megtisztuljon a lelkük, hogy így meglazíthassam a gonosz szorítását fölöttük, és elvigyem őket Irgalmasságom biztonságába. Ez egy csata, és ez kemény küzdelem lesz, de a Szentháromság ki fogja fejteni Erejét, és meg fogja világítani a lelkeket, hogy azok ne vesszenek el.

Én közületek fontos vezetőket fogok kiemelni, és egy hadsereggel mely minden nemzetben terjed, ti növekedni fogtok és Isten gyermekeinek nagy többségét magatokkal fogjátok vinni az Új Paradicsomba. Nézzetek Rám bizalommal, és ne féljetek Szeretetemtől; hiszen nektek tudnotok kell, hogy Én szándékosan soha nem ijesztenélek meg benneteket, mert amikor ismertté teszem Jelenlétemet, akkor az, nagy csodálattal és örömmel fog eltölteni benneteket. Biztosítalak benneteket, hogy nem kell félnetek, mert Én Maga Vagyok a Szeretet. A szeretet meg fog nyugtatni benneteket, és amikor szemtől szembe kerültök Velem, Jézusotokkal, akkor a meghittség egyfajta közvetlen érzése fog áthatolni rajtatok, amely csak akkor van jelen, ha a szívetek egybefonódik az Enyémmel.

Ó, mennyire szeretlek mindnyájatokat, és mennyire vágyom a lelketek után.

Jézusotok