Nektek nyugodtnak kell maradnotok, békében, de azzal a határozott szándékkal, hogy az Evangéliumokban foglalt Szent Igét továbbra is hirdetitek a Föld minden szögletében

2013.10.20 12:07

Drága szeretett leányom, fel szeretném tárni mindnyájatok számára, szeretett apostolaim – azoknak, akik a Földön járnak, és akik Szent Szavamat hirdetik -, hogy úgy kell ragaszkodnotok Hozzám, Jézusotokhoz, mint eddig még soha. Ezek az idők, amelyek előttetek állnak, nehezek lesznek számotokra, és mindazoknak, akik Bennem, Velem és Mellettem maradnak, azt mondom: rátok az a felelősség hárul, hogy az előttetek álló sötét napokban égve tartsátok Fényem Lángját.

Drága gyermekeim, nektek nyugodtnak kell maradnotok, békében, de azzal a határozott szándékkal, hogy az Evangéliumokban foglalt Szent Igét továbbra is hirdetitek a Föld minden szögletében. Ti, Maradék Hadseregem, el fogjátok hozni Hozzám Isten minden gyermekét, és segíteni fogtok megmenteni őket a gonosz párájától, mely milliók lelkét fogja beborítani. Ti az Enyéim vagytok, és Isten Fényében jártok, elegyengetve az utat a világ számára, hogy megmeneküljön.

Kegyelmeim most kiáradnak rátok, szeretett apostolaim, és mihelyt felismertétek, hogy vezetlek benneteket, feltéve, ha teljesen Rám hagyatkoztok, semmi bántódás nem fog érni titeket. De ha hagyjátok, hogy a csaló készséges szolgájává váljatok, akkor Védelmem nem fog benneteket beborítani. Azokat közületek, akik a hamis próféta és az antikrisztus oldalán állnak, a Sátán tőrbe fogja csalni, és nem fog szabadon engedni benneteket. Azokat közületek, akik ellenségeim oldalán menetelnek és a kígyó kelyhéből kortyolgatnak, maga a kígyó fogja elpusztítani,  ha bátorkodtok őt provokálni.

Figyeljetek most Figyelmeztetésemre: ha a fenevad oldalára álltok és egy szentségtelen esküt tesztek az eretnekség tiszteletére, akkor nagyon nehéz lesz kiszabadítanotok magatokat a gonosz szorításából. Imádkozzatok, hogy legyen elegendő bölcsességetek az Igazság felismerésére.

Jézusotok