Minél jobban utálnak benneteket, Tanítványaim, annál jobban szeret benneteket Isten

2013.09.10 13:45

Drága szeretett leányom, nem tudod, hogy minél jobban követed Üzeneteimet, annál jobban fognak téged gyötörni azok, akik el akarják hallgattatni Hangomat?

Mivel ez a Küldetés szeretett Atyám Parancsára folytatódik, minden erőfeszítést meg fognak tenni azok – különösen földi Egyházamban -, akik ellenzik ezeket a Szent Üzeneteket, arra kényszerítve téged, hogy hagyd abba az Üzenetek követését. Ezek az ellenvetések növekedni fognak, és mindenféle kiforgatott logikát, az Igazság arrogáns tagadását és hamisított teológiát fel fognak használni arra, hogy elfojtsák Isten Hangját.

Minél jobban utálnak benneteket, Tanítványaim, annál jobban szeret benneteket Isten, mert csak azok, akik követnek Engem és életüket Tanításaim szerint élik, fognak ilyen módon szenvedni.  Ha a világ felmagasztal, előnyben részesít és élő szentként választ ki benneteket, mint olyanokat, akikben nem talál hibát, vagy amikor utatok tévedését nyilvánosan nem tárják fel, akkor ti nem Isten kiválasztottjai vagytok, mert pontosan azzal szegültök szembe, amit Isten elvár szolgáitól. Ha nem nyilvánítjátok ki az Igazságot, és amikor Igazságomat elferdítitek csak azért, hogy a világ szemében kitűnjetek, akkor félre lesztek dobva, miközben Én igaz szolgáimat keresem.

Igaz szolgáim szeretnek Engem, és a Szentlélek lendületbe hozza őket. A bánat, amelyet szemük kifejezésre juttat, mert Velem együtt szenvednek, világosan látható azok számára, akik maguk is megkapták a Szentlélek Ajándékát. Ezek a tiszta lelkek sohasem ítélnek el másokat, és Isten Szavát sem próbálják megakadályozni, mert ők képtelenek erre.

Nektek kitartóan kell imádkoznotok ebben az időben – mindnyájatoknak –, mert ezek a szent Szolgáim Miattam vannak támadás alatt. Én velük Vagyok, de sokan fognak elesni és összeroskadni a rájuk nehezedő nyomás miatt, hogy maradjanak csendben, amikor arra fogják őket kényszeríteni, hogy a közelgő hazug tanokat bemutassák nyájaiknak.

Jézusotok