Miközben a keserűség megosztja a nemzeteket, a bizalmatlanság és a félelem továbbra is polgári zavargásokat fog okozni

2013.07.03 23:15

Drága szeretett leányom, a háborúk és a zavargások – amint az meg volt jövendölve – futótűzként terjednek az egész Földön. A világnak csak nagyon kevés részére nem lesz hatása a háborúknak és a rémhíreknek.

Miközben a keserűség megosztja a nemzeteket, a bizalmatlanság és a félelem továbbra is polgári zavargásokat fog okozni, a hitetlen törvények továbbra is gyarapodni fognak úgy, hogy a gyilkosság és az abortusz, akárcsak a Szentségek elleni cselekedetek áthaladnak országaitokon. Sokan az ilyen törvények miatt fognak bűnbe esni és nagyon hamar megjelenik a lélek sötétsége miatt érzett fájdalom, és csak kevesen lesznek képesek ezt figyelmen kívül hagyni.

Miért van ilyen furcsa hangulat? -  kérdezni fogják sokan ott, ahol már eltűnt az egymás iránti bizalom. Miért nehéz úgy élnünk az életünket, ahogyan azt Krisztus előírta? A félelem miatt, mert bolondnak neveznek minket? A válasz abban a tényben rejlik, hogy országaitok, egyik a másik után, nemcsak újból elítélnek Engem, hanem még a bűnt is jogszerűnek nyilvánítják ki. Amikor ez megtörténik, akkor a Sátán és hadserege ámokfutóvá válnak.

Ők már nagyon erőteljesek lettek és a liberális törvények által, melyek elnézik a bűnt, őket teljesen elfogadták és ennek eredményeként már nem lesz béke az ember szívében. Olyan ez, mintha a gyermekeket ellopnák szüleiktől, és fogságban tartanák, apró örömökkel etetnék őket, kárpótolván amiatt, hogy börtönben vannak. Annak ellenére, hogy örömöket kínálnak fel nekik, ezek nem hoznak vigaszt számukra. Helyette ezek a gyermekek nyugtalannak és üresnek fogják érezni magukat és sóvárogni fognak arra, hogy Igaz szeretetet érezzenek, amelyet csak a szülők jelenléte hozhat meg számukra.

Isten Jelenléte még mindig a nemzetetekben van, de mivel Engem, az Emberfiát, gyorsan elutasítanak az országotokba való gonosz törvények bevezetésével, és az egyházaitok által, olyanok lesztek, mint az eltévedt árvák, akik sehova sem hajthatják le fejüket.

Isten nélkül nincs béke. Nélkülem, Jézus Krisztus nélkül, aki Jelen vagyok Tanításaim által, lassan éhen haltok. Ne engedjétek az ilyen törvényeknek, hogy megakadályozzon benneteket Irántam való hűségetekben, mert ebben az időben eljövök hozzátok – sokkal inkább, mint eddig bármikor– és megadom nektek azt a vigaszt, amelyre vágyakoztok.

Szeretlek benneteket. Sírok elhagyatottságotok miatt és megígérem, hogy ez az üldöztetés rövid életű lesz.

Jézusotok