Megbánt Engem az intellektuális „előkelők” vallásos imádata

2011.06.15 10:00

Leányom, ma azokat a hűséges követőimet figyelmeztetem, hogy legyenek óvatosak, akik nyilvánosan hirdetik Nevemet, mert Igazságom Tanításait követik.

Minden követőmet szeretem, különösen azokat, akik ebben az időben alázatot mutatnak. Mégis csalódottnak érzem Magam, amikor a szenvedéllyel telt és komoly keresztények, akik Igéimet beszélik, megpróbálják tanításaimat hangoskodva és uralkodó módon analizálni. Nem elégednek meg annyival, hogy hirdessék Igéimet, hanem azt gondolják, hogy Tanításaimat intellektuális vita tárgyává kell tenniük, aminek csak egy célja van az, hogy ők mások előtt, Szent Igéim megértésben képzettebbeknek akarnak tűnni. Olyan törekvően bizonyítják, hogy éles elméjük által igazuk van, hogy ezáltal igaz követőim megoszlanak. Irántam való szenvedéllyel telt és komoly odaadásuk gyakran képtelenné teszik őket, hogy igaz szeretettel szeressenek Engem, ami pedig az alázatosságból kellene fakadjon.

Nekik le kell fékezniük hangoskodásaikat, ami tele van intellektuális kritikával. Nekik nem kell a hangomra hallgatniuk (f. megj. az üzenetekre vonatkozik) és ellent kell mondjanak annak a kényszernek, hogy lelki ügyekről győzzenek meg másokat. Mert ha így cselekednek, akkor a büszkeség bűnét követik el. Ők egyáltalán nem ismernek Engem, mert arra nem fordítanak időt, hogy elcsendesedve és alázatosan álljanak meg Szemeim előtt, amelyek pedig mindent látnak. Ameddig ezek a „komoly” követőim nem teszik magukat kicsinyekké és alázatosakká Szemeim előtt, addig nem leszek képesek arra, hogy Magamhoz vonzzam őket.

Dicsőítsetek Engem. Tiszteljétek Igéimet. Kövessétek példámat. Ne üldözzetek másokat az Én Nevemben, különösen ne keresztény testvéreiteket.

A ti szeretett Tanítótok és Megváltótok, Jézus Krisztus