Meg fogják kérdőjelezni és elemezni fogják Szavamat, nehogy szörnyű hibát kövessenek el

2012.10.26 11:06

Drága szeretett leányom, oly sok munkát kell még megtenniük Követőimnek, annak érdekében, hogy a Föld megtisztuljon a fertőzéstől, amely mint egy takaró terül szét sok ember fölött, akik nem hisznek Istenben.

Oly sokan vándorolnak a világban, anélkül, hogy valamilyen irányérzékük lenne. Üresek a lelki érzésektől és nem ismerik Isten Szeretetét. Ezek azok a lelkek, akikre vágyom, és akiket szeretnék átölelni az Igazsággal.

Nektek, Követőim, oda kell mennetek hozzájuk és el kell mondanotok nekik, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia, a Messiás, hamarosan jönni fogok. Nekik tudniuk kell, hogy nem lesznek félredobva, mert éppen ti vagytok az a nemzedék, akikért ebben az időben eljövök.

Sokan mások, akik lelkileg tudatában vannak Isten létezésének, kíváncsiak lesznek, de tétovázni fognak Üzeneteim elfogadásában.

Mások, akik hirdetik Szavamat és jámbor Keresztények, óvatosak lesznek, és csak lassan fogják elfogadni mindazt, amit mondok.

Meg fogják kérdőjelezni és elemezni fogják Szavamat, nehogy szörnyű hibát kövessenek el.

Aztán ott lesz a papság a Keresztény Egyházakban, akik felállnak majd és válaszolnak hívásomra. Egyesek gyorsan fognak válaszolni, mert ők érezni fogják Szeretetemet, amint Üzeneteim olvasásakor az áthullámzik ereiken.

Mások azonnali hívásnak fogják érezni a Szentlélek általi Ajándékom miatt, melyet Szent Szavam tartalmaz. Egyesek óvatosabbak lesznek, mint mások, de idővel ezek száma milliókra növekszik.

Ezért kell nektek, Követőimnek, kitartanotok. Bár kezdetben sokan el fognak utasítani benneteket az Én Nevemben, ez azonban megváltozik majd. Amikor az Igazságot széles körben megismerik és szívesen fogadják, akkor felkeresnek majd benneteket. Szavamat szeretettel és tisztelettel fogják kezelni, még akkor is, ha ezek a lelkek közben szenvedni fognak.

Nem számít, hogy Szavammal szemben mennyi ellenállás lesz, mert Küldetésem nem fog kudarcot vallani.

Viseljétek el az ilyen ellentmondásokat. Fogadjátok el az ilyen gyalázkodásokat, melyeket ezen Üzenetek miatt kimérnek rátok.

Ez várható, amikor Isten Szava kiárad a Földre. Azok, akik sötétségben vannak, nem fogják elfogadni Szavamat, mert zavarni fogja életüket.

Ez arra készteti őket, hogy újraértékeljék a hitüket, amellyel nem akarnak majd szembesülni.

Az, hogy elfogadják Szavamat, azt jelentené, hogy meg kellene változtatniuk szokásaikat. Ők, sajnos nem kívánják megváltoztatni szokásaikat, mert ez nem vonzó számukra.

Én nem fogok nyugodni addig, ameddig az Igazságra meg nem nyitom a szemüket. Elvárom azt is tőletek, Követőim, hogy ne álljatok meg addig, amíg a lehető legtöbb ember egyesülni fog Isten Szemében.

Jézusotok