Második Eljövetelem ideje szinte elérkezett

2011.12.05 15:15

Drága leányom, a Nagyfigyelmeztetésre való felkészülés, az emberiség előkészítése, befejeződött.

Meg szeretném köszönni értékes követőimnek, hogy Irántam való szeretetük által oly sok millió lélek megmentésében segítettek.

Második eljövetelem ideje a világ számára szinte elérkezett. Mégis, oly sokan most sincsenek még felkészülve, de Irgalmam megóvja majd őket.

Eljövetelem egy dicsőséges esemény lesz, és örömmel, csodálattal és szívük Isteni Megváltójuk iránti szeretetével borulnak majd térdre a férfiak, nők és gyermekek.

Sokan a teljes megkönnyebbülést fogják érezni, mert képtelenek lennének elviselni azt a gyötrelmet, melyet a Sátán és millió sötét angyalai okoznának, akik a világ minden részén elrejtőzve máris szörnyű fájdalmat okoznak.

Őket, a Sátánt és démonait, sok gyermekem figyelmen kívül hagyja, mert egyszerűen nem hiszik, hogy léteznek és reménytelen boldogtalanságot okoznak a világon.

Az emberek között gyűlöletet idéznek elő, irigységet, féltékenységet és az ölés vágyát. Nekik már nem sok idejük maradt hátra, mivel Én, a ti Megváltótok, hamarosan visszatérek, amint azt megígértem.

Imádkozzatok mindannyian, hogy minden lelket megmentsetek a világon, hogy ők is készen álljanak a földi Új Paradicsomra.

 

Megváltótok, Jézus Krisztus