Követőimnek bátorságot kell mutatniuk, hogy másokat felkészíthessenek a Nagyfigyelmeztetésre

2011.06.14 19:00

Szeretett leányom, követőimnek sok munkára van szükségük, hogy felvilágosítsák az embereket arról, ami a Nagyfigyelmeztetéskor vár rájuk.

Mondjátok el a részleteket nekik, azt, hogy nincs mitől féljenek akkor, amikor a vörös égboltot meglátják, ami Irgalmasságom tükörképe lesz. Helyette örvendjenek, mert ez az egész világon sok gyermekem számára bizonyíték lesz arra, amit egész életükben eddig kerestek.

Ami után vágyódom az e Gyermekeim nagy öröme és nem a szomorúság könnye. Amikor keresztemet látni fogjátok, akkor fogjátok megismerni szeretetem valódi szenvedélyét.

Sokan örömkönnyeket fognak sírni, mert ők tudni fogják: azért jöttem, hogy elárasszam lelketeket a Megváltás kegyelmével. Azoknak, akik nem ismernek Engem, azt mondom, hogy ők tele lesznek félelemmel, mert akkor igaz felismerésben lesz részük, amint súlyos bűneik nyilvánvaló lesz számukra.

Követőim, szerte a világon, felkérlek benneteket, mutassatok nagy bátorságot, azáltal, hogy megmondjátok gyermekeimnek, hogy nem kell félniük akkor, amikor az emberek iránti nagy Irgalmasságom látványos bemutatásában lesz részük.

Hozzátok őket vissza nyájamhoz, azáltal, hogy felkészítitek őket. Ha nem akarják meghallgatni, imádkozzatok értük.

 

Örök Megváltótok és az emberiség Megmentője, Jézus Krisztus