Kérjétek a szenvedés ajándékát

2011.09.14 00:10

Drága szeretett leányom, csillapult szenvedésed és Én ezt az ajándékot (szenvedést) meg szeretném köszönni neked. Ez vissza fog térni, de te képes leszel arra, hogy még több örömmel fogad el a szívedben. Szükségem van szenvedésedre, mert ez menti meg a bűnösök lelkét, akik különben a pokolban végeznék. Egy napon a lelkükbe fogsz nézni és téged a szeretet és az öröm fog elárasztani, amikor közel Hozzám, ülni látod őket, Atyám trónja mellett.

A bűnösök először mindig át lesznek ölelve, ha megbánják bűneiket. Követőim legnagyobb meglepetésére ők mindig elől lesznek. Ezek a lelkek az imák, követőim szenvedései és kiválasztott lelkeim által kerülnek Hozzám. Követőim ezt meg fogják érteni, mert ők, Velem való egyesülésük által, örülni fognak az ilyen lelkek megmentésének.

Most szükségem van arra, hogy minél több lélek megmenekülhessen, leányom. Kérlek, imádkozz, hogy úgy te, mint más kiválasztott lélek is megtanulja majd, hogy a szenvedés hogyan tudja növelni azok számát, akik Atyám Birodalmába be fognak lépni. Arra kérem őket, hogy könyörögjenek azokért a kegyelmekért, melyekre szükség van, hogy megkapják a szenvedés ajándékát. Emlékezzetek arra, hogy amikor Én szenvedést adok, akkor az különleges kegyelem, egy olyan (kegyelem), amely egyre több lelket fog Szívem keblére hozni.

 

Szeretett Jézusotok, Az emberiség Megváltója