Kérdések Jézushoz

2011.08.01 23:30

Miután a látnoknő megkapta a „Legyetek felkészültek minden időben” című üzenetet, egy képet látott Jézusról, amelyen Jézus nagyon szomorúan jelent meg. Akkor kérdések sorozatát tette fel, amire Ő válaszolt.

Kérdés Jézushoz: „Szomorú vagy?”

A válasz: „Igen, és kimerült. Az emberek bűnei kettészakítják Szívemet.”

Kérdés Jézushoz; „Mi az, ami segítene?”

A válasz: „Az ima és ebből nagyon sok. Híveim hűséges imái, az Irgalmasság Rózsafüzérének és a Szent Rózsafüzér naponkénti imádkozása által, amelyek megmentik gyermekeimet. Ők, követőim, ki kell, hogy tartsanak, akkor is, ha ez nehéz számukra.”

Kérdés Jézushoz: „Mi az, ami a legjobban zavar Téged?”

A válasz:

„Azok a személyek, akik nemcsak gyűlölnek Engem, hanem úgy döntenek, hogy a szemérmetlen rituálékon a sátánt imádják, miközben nem veszik észre, hogy hogyan csapja be a sátán őket.

„Felszentelt szolgáim, akik elvesztették Irántam való szeretetüket.”

„Mindazok, akik másokat üldöznek.”

„A gyilkosok, akik nincsenek tekintettel Gyermekeim életére.”

„A terhesség-megszakítás, a népirtás rosszabb formája. Minden egyes pillanatban könnyeket sírok azokért a kis lelkeimért, akik sohasem kapják meg a lehetőséget az első lélegzetvételre.”

„A háború és az a könnyedség, amelyet rendszerint azok alkalmaznak, akiket ha a harcmező közepére állítanának, gyávaságból elszaladnának. Sokan ezek közül az emberek közül, akik háborút jelentenek be, csak azért teszik, hogy megszerezzék a hatalmat. Ők nagyon megbántanak Engem.”

Kérdés Jézushoz: „Mi az, ami boldoggá tesz Téged?”

A válasz: „Követőim hite és azoké, akik elhatározták, hogy segítenek Nekem a lelkek megmentésében. Szeretem őket, oly sok gyöngédséggel és együttérzéssel. Ők Atyám Birodalmában különleges módon lesznek megjutalmazva.