Katolikusok millióit fogják súlyos tévedésbe vezetni, Templomaim pedig el fogják veszíteni megszentelt voltukat

2014.04.04 23:20

Drága szeretett leányom, Isten nem azért tárja fel a próféciákat az ember számára, hogy szenzációt keltsen. Ezek a próféciák azért adatnak, hogy felkészítsék az embereket a Királyságomban való jövőjükre, és hogy idejében figyelmeztetni lehessen őket a lelküket érintő potenciális veszélyekre. Az életetekbe történő minden beavatkozás, mely Atyám parancsára történik, a ti javatokat és a többi lélek javát szolgálják.

A neked adott Próféciáim, leányom, valóban és végérvényesen elkezdődtek. A csalók átvették az irányítást, belülről, és ők továbbra is be fogják csapni a világot, rábeszélvén az embereket, hogy egy új tant lehet módosítani – megváltoztatva a meglévő Szent Tant, melyet Isten fektetett le -, hogy az megfeleljen minden ember életének és minden vallásnak. Óvakodjatok az „ökumenikus” szótól vagy bármilyen más olyan próbálkozástól, hogy átvegyék földi Egyházamat, és megfosszák Istenségétől.

Ő, aki meghamisítja a Liturgiát, nem az Én hiteles szolgám, mégis pontosan ez fog megtörténni. És mit fognak csinálni az Én felszentelt szolgáim? Le fogják hajtani a fejüket, dicsőítő magasztalásra fogják emelni karjaikat az új hamis tanok előtt, és meg fognak tagadni mindent, amit Én a világnak adtam. A világi dolgok iránti szeretetük, a vágy, hogy megcsodálják őket, és a nagyravágyó törekvéseik megfosztják őket fogadalmuktól. Árulókká válnak, és hátat fordítanak nekem. Ezek Katolikusok millióit fogják súlyos tévedésbe vezetni, Templomaim pedig el fogják veszíteni Megszentelt voltukat. Nem sokkal az után, hogy Egyházam magját megszentségtelenítették, össze fogják gyűjteni az összes többi Keresztény vallásokat, és egy új ökumenikus szektát fognak kiagyalni, ami ahhoz a nyilvános nyilatkozathoz fog vezetni, amely tagadni fogja a Pokol létezését. Majd miközben visszafelé dolgoznak, szembe az Igazsággal, pontosan az ellenkező irányba, minden hívőnek azt fogják mondani, hogy a bűn nézőpont kérdése, és hogy azt az áteredő bűn miatt lehetetlen elkerülni. Ezért azt fogják mondani nektek, hogy ez nem olyan dolog, amiért aggódnotok kellene. Magának a bűnnek új meghatározást fognak adni. Amint ez megtörténik, minden erkölcsi érzés ki fog halni. Amikor az erkölcsöt már nem tartják fontosnak, akkor a bűn elburjánzik. A bűn el fog terjedni, megnövekszik, míg csak a társadalmi rend teljesen fel nem bomlik, és azok, akik hűek maradnak Egyházamhoz – az Igaz Egyházhoz – a rémület látványát fogják átélni.

Az emberek a bűneikkel fognak büszkélkedni, nyíltan fognak kérkedni erkölcsük hiányával, és az új világvallás azt fogja előírni, hogy a bűn sohasem gátol vagy károsít meg benneteket Isten szemében. Az isten, akire ők hivatkozni fognak, maga a Sátán lesz, de ők ezt nektek sohasem fogják megmondani. Ahhoz, hogy kigúnyoljanak Engem, be fogják nektek mutatni az antikrisztust, akit lelkesen fognak fogadni, mivel a hamis próféta meg fogja tapsolni és bálványozni fogja őt.

Az antikrisztus mindent meg fog tenni, hogy ellene mondjon a Tanításaimnak, de ezt karizmával és elbűvölően fogja tenni. Milliók fogják őt imádni. Ő minden lesz, ami Én nem Vagyok. Ő oly sok embert el fog bolondítani, hogy könnyű lesz neki az eretnekségbe és a szörnyű pusztulásba vezetni Isten gyermekeit.

Én most erre a napra készítlek fel mindnyájatokat. Sokaknak közületek nagyon nehéz ezt a hírt hallgatni, de ez az Igazság. Az Igazság meg fogja szabadítani a lelketeket a haláltól. Csak harcoljatok az Igazság ellen és semmi jó nem fog származni abból – csak kétségbeesés! Csak akadályozzatok meg másokat abban, hogy hűségesek maradjanak Egyházamhoz, arra ösztönözvén őket, hogy kövessék az eretnekséget, amelyet jelenleg Egyházam belsejéből kényszerítenek a világra, és az oroszlánoknak lesztek dobva! Azoknak, akik mások lelkét erőszakkal elpusztítják, Kezem legnagyobb büntetésével fognak szembesülni.

Fogadjátok el az Igazságot, és készüljetek fel. Ha követtek Engem, akkor Én biztonságosan a Királyságomba foglak vezetni benneteket. Ellenben ha a fenevadat követitek, ő az örökké tartó Pokol tüzébe fog vezetni benneteket és mindazokat, akiket magatokkal visztek.

Jézusotok