Isten nem kérkedő. Isten nem büszke. Isten jóindulatú, szerető és mégis határozott az emberiségnek adott utasításában

2013.05.31 16:40

Drága szeretett leányom, az a mód, ahogyan megmutatom magam Isten gyermekeinek ezen a Földön, csak egyetlen forrás által történik, és ez a Szentlélek. Én nem tudom más módon megismertetni Magam velük.

A Szentlélek Jelenléte nélkül a Hangom nem lenne hallható. Tehát, amikor a Szentlélek leszáll egy választott lélekre, akkor a Hangom felismerhetővé válik. De legyetek óvatosak. A Szentlélek csak azok lelkében lakozhat, akik meghallják és egyszerűen csak továbbítják azt, ami nekik adatik.

A Szentlélek sugalmazhatja az embereknek, hogy Isten Szavát mondják, de az ilyen lelkek attól nem térhetnek el. Annak, aki leírja, átadja, beszéli és azt mondja, hogy ő a Szentlélek Ereje által adott Isten Szavát képviseli, nem szabad soha saját értelmezését melléfűznie.

Azok, akik Isten Szavát hirdetik, és akik erre felhatalmazást kaptak a Szentlélek által, sohasem fognak dicsekedni ezzel a ténnyel. Soha nem fognak elítélni másokat az Én Nevemben, nem fognak rosszat mondani másokról, vagy rágalmazni őket. Amikor azt látjátok, hogy ez megtörténik, akkor tudni fogjátok, hogy ott a Szentlélek nincs jelen.

Oly sok hamis próféta ordítja teli tüdőből, dicsekedvén azzal a ténnyel, hogy megkapták a Szentlélek Ajándékát, de ez hazugság. Onnan ismered fel a hazugot, hogy jól tájékozottnak mondja magát, mivel kiváló teológiai képzésben részesült – és ezért többet tud Rólam, mint mások - és aztán állítja, hogy felhatalmazást kapott arra, hogy elítélje azokat, akik az én nevemben szólnak. Ez az arrogancia sohasem jöhet Istentől.

Isten nem kérkedő. Isten nem büszke. Isten jóindulatú, szerető és mégis határozott az emberiségnek adott utasításában. Ő sohasem engedné meg bármelyik igaz prófétának, igaz tanítványának vagy felszentelt szolgának sem, hogy másokat bántalmazzon vagy sértegessen az Én nevemben. Óvakodjatok a hamis prófétáktól, akik nem rendelkeznek a Szentlélek Ajándékával, mert tévútra vezetnek benneteket. Ők az ellenkező irányba fognak vezetni benneteket, ahhoz az úthoz képest, amelyet Én mindnyájatok számára választottam.

Jézusotok