Isten azon legnagyobb ellensége fogja eltaposni a klérus hitét, aki valaha is a Földön járt – az antikrisztus

2014.06.07 20:00

Drága szeretett leányom, az Igazság Lelkét, Aki Egyházam által uralkodik a Földön, szent szolgáimnak kell életben tartaniuk, táplálniuk és támogatniuk, akikre Isten minden gyermekének gondját bíztam.

Egyházam papjainak hamarosan kihívásokkal kell szembenézniük, ami azt jelenti, hogy sokan nagyon nehéznek fogják találni, hogy fenntartsák Szavamat. A közöttük lévő árulók, mindenfélét be fognak mutatni nekik, ami nem Tőlem van.

Mennyire vágyom arra, hogy megvigasztaljam őket, és mennyi mindent meg fogok tenni Hatalmam által, hogy eltöltsem lelküket a Szentlélek Tűzével. Én ezt meg fogom tenni, hogy így ők éberek és nyugodtak maradhassanak, és ne legyen kétség bennük, amikor majd arra kérik őket, hogy egy olyan tanban vegyenek részt, mely nem Tőlem való. Nekik, mint Igém őreinek, fel kell készülniük, hogy továbbra is hűségesek maradjanak Hozzám. De őket arról fogják meggyőzni, hogy törekedjenek arra, hogy Igém egy új értelmezését kövessék, és ez súlyos tévedéshez fog vezetni. Ha ők az ártatlan lelkeket, és azokat, akik Nekem szentelték magukat tévedésbe és az istenkáromlás bűnének elkövetésébe vezetik, akkor ők a Pokol tanának felkarolásáért lesznek vétkesek. Ami azt illeti, ők tudni fogják, hogy milyen megtapasztalni Atyám Haragját.

Papjaimnak, kik Hozzám tartoznak, szükségük lesz arra, hogy megújítsák a szeretetre, az irgalmas cselekedetre és a cölibátusra tett fogadalmukat, ha a kegyelem állapotában akarnak maradni, annak érdekében, hogy úgy szolgálhassanak Engem, ahogyan arra az Én Nevemben elkötelezték magukat. Sajnos, a gonosz hatalma, ami érvényesülni fog velük szemben, oly nagy lesz, hogy sokan túl nehéznek fogják találni a rájuk nehezedett nyomást ahhoz, hogy ellenálljanak neki. Mások meg fogják ölelni az új tant és az egy-világpapságnak részeivé válnak, mely hamarosan bejelentésre kerül, ahol többé már nem a Szentháromság Egy Istent fogják szolgálni. Ezt követően ők nagyon sok lelket fognak a hitehagyásba vezetni. Csak kevesen fognak hűségesek maradni Hozzám, és ők azokat a keresztényeket fogják vigasztalni, akik soha nem tértek el az Igazságtól. Akik elárulnak Engem, önmaguktól válnak az antikrisztus és hadseregének áldozatává, aki oly módon fogja őket üldözni, hogy aki nem köt egyezséget a fenevaddal, a bűnözőkhöz hasonlóan fogja kidobni és az áruláshoz hasonló bűncselekménnyel fogja vádolni őket.

Az igazhitűek egymást fogják vigasztalni, és Irgalmam által Istentől meg fogják kapni azokat az Ajándékokat, amelyekre szükség lesz, hogy megvédjék magukat az üldöztetéstől, beleértve az Élő Isten Pecsétjét is, mely lehetővé teszi majd számukra, hogy legyőzzék az ellenzéket, amellyel akkor kell majd szembenézniük, amikor a Keresztényekkel kegyetlenül fognak bánni. Azok, akik Értem és Bennem vannak, a szívükben nagy bátorságot fognak érezni, mivel ők képesek lesznek megkülönböztetni az Igazság Lelkét a gonoszság lelkétől. És mindezen idő alatt Isten azon legnagyobb ellensége fogja eltaposni a klérus hitét, aki valaha is a Földön járt – az antikrisztus. El fogja őket csábítani, és a csalás és kétségbeesés nagy hálójába fogja őket vonzani. A rájuk gyakorolt hatása, egy nagy sötétséghez lesz hasonló, mely rájuk fog ereszkedni, és ki fogja oltani a lelkük Fényét, és ezután sokan el fogják adni lelküket a Sátánnak.

Mindezek az események úgy fognak hangzani, mint egy nagy lárma, hasonló a mennydörgés csattanásához, de az, ahogyan a fenevad működni fog, nem ilyen lesz. Nem, az ő küldetése a világ nagy evangelizációjának fog tűnni, ami különböző módon fog megnyilvánulni. Ez nagyon vonzónak fog tűnni, mert nemcsak a felszentelt szolgák, azaz Isten lámpásai – akik a csalás áldozatává fognak esni – lesznek azok, akik arra vannak kiválasztva, hogy Isten népét szentségre vezessék a Földön.  Isten ellenségei az új evangéliumi mozgalmat is fel fogják karolni, amelyet fokozatosan, és nem nagy harsonaszóval fognak kihirdetni, mert különben túl sok kérdést vetne fel.

Új jogszabályokat fognak bevezetni, amelyek úgy fognak tűnni, mintha jobbá tennék a világ szegényeinek az életét. Aztán létre fogják hozni az országok egyesítését a bankjaikon, vállalkozásaikon, szövetségeiken, a politikán és végül a valláson keresztül, mint bajtársak egy jövőbeli háború eseményének esetére. A lépések már megkezdődtek, és a terv már több mint hét éve, hogy ki lett dolgozva, alapos részletességgel.

Minden, amit kérek tőletek, hogy maradjatok éberek, és imádkozzatok minden papomért, hogy megőrizzék a Kegyelmeket, amelyeket azért hagyok rájuk, hogy Engem szolgáljanak, és ez által Igaz Hitüket is megőrizzék.

Egyedül csak az Igazság örök.

Egyedül Szavam Igazsága fogja fenntartani az életet – a lelkek életét, valamint eme Föld életét.  

Az Igazságként bemutatott hazugságok a Sátántól jönnek, aki örök kárhozatra ítéltetett. Azok, akik őt követik, alkalmazkodnak útjaihoz, és szolgájává válnak, a sötétségbe fognak merülni és nagy veszélynek teszik ki magukat.

Csak egyedül az Igazság fog megmenteni benneteket. Én vagyok az Igazság. Egyedül csak Engem kövessetek, mert semmi más nem hozhat szeretetet, békét, örökké tartó örömet vagy boldogságot számotokra. Csak ha Engem és Szent Szavamat követitek – ahogyan azt a világnak adtam, még mielőtt megváltoztatták volna -, lehet megmenteni benneteket.

Jézusotok