Irgalmasságom Lángjai, Lángnyelvekhez hasonlóan, hamarosan leereszkednek minden lélekre

2012.12.18 19:30

Drága szeretett leányom, minden Követőm számára eljött az ideje annak megértésére, hogy Irgalmasságomat félelem nélkül kell elfogadniuk.

Én nem azért jövök, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt ártsak Isten gyermekeinek, vagy megítéljem őket. Csupán azért jövök, hogy felkészítsem őket és ezáltal feltárjam számukra az Igazságot a szívükben.

Csak akkor érezhettek igazi örömöt és békét, ha megbíztok Szeretetemben és Istenségemben. Ha megengeditek a félelemnek, hogy megragadja szíveteket, nem lesztek képesek elfogadni Ajándékomat. Örvendjetek, mert Én mindnyájatokat szeretem.

Születésem megünneplésének ideje fontos, mivelhogy egyre kevesebb és kevesebb nemzet tűri meg Nevemet. Amikor Születésemet ünneplitek, akkor a ti saját üdvösségeteket ismeritek el.

Én a Szabadság Ajándékát adtam nektek. Most pedig osszátok meg az Igazságot a többiekkel, félelem nélkül a szívetekben.

Amikor elérkezik az idő az egész világ számára, hogy Második Eljövetelem nyilvános eseményének tanúi lehessen, bánni fogjátok, hogy nem terjesztettétek Szavamat az elveszett lelkek között.

Kérlek benneteket, készítsétek fel szíveteket és lelketeket, hogy meg tudjanak tisztulni visszajövetelem Ígéretének várakozásában.

Töltsétek ezt az időt imában. Szánjatok időt családotokra és azokra, akik közel állnak hozzátok. Segítsetek azoknak, akik aggódnak testben és lélekben.

Irgalmasságom Lángjai, Lángnyelvekhez hasonlóan, hamarosan leereszkednek minden lélekre. Nektek nem szabad félnetek vagy aggódnotok. Minden, amit kérek az, hogy legyetek felkészülve minden időben.

Jézusotok