Hamarosan megismertetem Magamat a világgal

2012.01.04 18:15

Leányom, hamarosan megismertetem Magamat a világgal.

Az előkészületek befejeződtek. Nekem még több imára van szükségem azok számára, akik a Nagyfigyelmeztetés alatt szörnyet fognak halni, mivel a halálos bűn állapotában vannak.

Sürgősen arra kérem követőimet, hogy imádkozzanak, imádkozzanak, imádkozzanak ezekért a szegény lelkekért.

Szeretlek benneteket, követőim. Nagyon örülök a szív tisztaságának és a szeretetnek, melyet köztetek látok. Oly sok vigaszt hoztok Nekem, mely megkönnyíti a szenvedésem.  A ti odaadásotok olyan, mint a balzsam gennyes sebeimre.

Mivel a világban sokan megtagadnak és elutasítanak Engem, a ti hűségetek az, szeretett követőim, mely nagy örömet ad Nekem.

Szenvedésem erőssége attól függ, hogy a világ milyen szinten található a megszentelődés útján.  Ez az a világ, amelyben a törtetés, az öndicséret és a hamis bálványok tisztelete burjánzik.

Az Én Nevemnek már nem tulajdonítanak különösebb jelentőséget. Az önmagukkal eltelt lelkek nagy hangzavara miatt sokan már nem hallják meg az Én hangomat.

Milyen hangosan kiáltanak és mennyire büszkélkednek egyesek világi javaikkal. De ami mégis lehetővé teszi Számomra, hogy meghallják Hangomat amikor hozzátok szólok, az szeretett követőim suttogásának köszönhető.

Ti most kedves követőim, olyan egységben vagytok Velem, hogy az majd meglep benneteket.

Menj, leányom, és mondd meg szeretett követőimnek, hogy szeretem őket, és hogy kegyelmeim eléggé erőssé teszik őket ahhoz, hogy Szent Szavamat hirdetni tudják egy olyan világban, ahol nagy szükség van az igazság meghallására, a lelkek megmentése érdekében.

 

Szeretett Jézusotok