Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában, és egyik a másik után fog bekövetkezni

2013.07.03 13:30

Drága szeretett leányom, mennyire hiányoltam (a Velem töltött) idődet és mennyire örvendek, hogy a lelki sötétség, ami napok óta beborított téged, most felemelkedett. Ki kell tartanod a Legszentebb Rózsafüzér imádkozásában annak érdekében, hogy védelmezd magad és minden rendben lesz.

A Föld rázkódni fog, amint az meg volt jövendölve és az ember bűnének közvetlen következményeként az egyharmada meg fog perzselődni. Az imák ezekből a lángokból sokat tudnak enyhíteni, melyek a világ azon részeire fognak zúdulni, ahol a gonosz törvények feldühítik Atyámat.

Az Isten törvényei elleni vétkezés addig lesz megtűrve, amíg az Igazságot ismerők elfogadják Isten Igéjét, tisztelik Őt. De most azok, akiket hatalmi pozícióba helyeztetek, hátat fordítottak Istennek. Ezért ők az ökológiai zűrzavar által lesznek megbüntetve. A megtisztítás az egyedüli eszköz, hogy felébressze az emberiséget, mely során lelkük bűnbánatára fognak törekedni. Más eszközök, bár megtéréseket eredményeztek, nem voltak elegendők. Az emberek büntetések nagy sorozatát fogják elszenvedni, mivel továbbra is a pogányságot ölelik át és gyilkolják egymást.

Isten Beavatkozása nélkülözhetetlen. E nélkül elvesznétek.

Hamarosan erős földrengések lesznek Oroszországban és Kínában és egyik a másik után fog bekövetkezni.

Időjárási szélsőségek és hirtelen hőmérséklet ingadozások – hidegről nagyon melegre – lesznek megfigyelhetők. Az évszakokat többé már nem lehet olyannak megtapasztalni, amilyenek a múltban voltak.

Áradásokat és tengeri viharokat lehet majd látni a világ olyan részein, ahol eddig még nem voltak tapasztalhatók. Azokban az országokban, ahol Isten elleni gonosz törvényeket vezetnek be, földrengések fogják megrázni földjeiket és azok, akik ismernek Engem, tudni fogják, hogy ezek miért történnek.

Amikor a büntetések megtörténnek, a második szörnyű büntetés is bekövetkezik, mely a hamis egyházakra lesz kiróva, azokra, akik szándékosan gátolják az Igazságot. Mert ők fognak a legtöbbet szenvedni a Tőlem ellopott lelkek miatt.

Amint egyre többet tárok fel a próféciákról, melyek a Pecsétekben foglaltatnak, az ember végül felismeri majd az Igazságot. És jóllehet Isten maga a Szeretet és jóllehet Ő Igazságos, mégis büntetései záporozni fognak az emberiségre, hogy megszabadítsa önteltségétől, egoizmusától és önszeretetétől, azért, hogy az ember méltóvá váljék belépni az Ő Új Paradicsomába. Csak a tiszta és alázatos szívűek kapják meg ezt az Ajándékot.

Jézusotok