Gyermekeim, ne kedvetlenedjetek el a kétségbeejtő meséktől, melyekkel az emberiség szembesül

2011.08.08 19:45

Szeretett leányom, napok teltek el azóta, hogy utoljára kommunikáltam veled. Ezzel lehetőséget kaptál, hogy meghallgasd szeretett Atyám, a Legmagasságosabb Isten tanácsát, hogy az segítségedre legyen megérteni a szenvedés szerepét a lelkek megmentésében. 

Fogynak a napok, ahogyan a Nagyfigyelmeztetés ideje közeledik. Minden készen áll Szeretetlángom eljövetelére, amely majd beborítja az egész világot. Az angyalok, a Mennyország kórusa, most már a Dicsőség napjára várnak, a visszatérésemre, hogy az emberiségnek még egy utolsó lehetőséget adjak, Létezésem és Örök Atyám létezésének elismerésére.

Gyermekeim, ne kedvetlenedjetek el azon kétségbeejtő szóbeszéd vagy mesék miatt, amellyel az emberiség szembe néz. Helyette most nézzetek és bízzátok Rám félelmeiteket. Az emberiség egy oly csodálatos ajándékot fog kapni. Az emberek nemcsak szemtől – szembe fognak Velem találkozni, hanem túlcsorduló boldogságban is részük lesz, hogy megismerik és meglátják az Igazságot, ahogyan az a szemük elé tárul.  

Ez a történelem egyik legnagyobb napja kell, hogy legyen, ahol a remény és a szeretet mindannyiatok számára meg lesz mutatva. Még a megrögzött bűnösök is térdre fognak borulni, és a bűnbánat könnyeit fogják sírni. Ez jó hír gyermekeim, mert mindenkit meg lehetne menteni, ha feladják a büszkeségüket és önzésüket.  Szabad akarata által mindenkinek egységesen kell megengednie Nekem, hogy beléphessek a szívükbe, azért, hogy a világosság felé vezethessem őket.   Sok, halálos bűnben élő bűnösnek fogja ez a fény égetni a szemét és lelkét.  Fájdalmas lesz. Ha el tudják viselni a félelmet, látva, hogy mennyire megbántanak Engem, akkor erősekké válnak és megtérnek.

Nos, Hadseregem gyermekei, azt mondom most nektek, hogy mosolyogjatok, mert ez az esemény, a legkülönlegesebb lesz az életetekben és létező szeretetetek Irántam és az Én Örök Atyám iránt áthatja majd lelketeket. Oly sok szeretet fogja elméteket, testeteket és lelketeket eltölteni, hogy lelkileg mindörökre meg fogtok újulni. Imádkozzatok most mindannyiatokért, mert az idő rövid. Most a világ a Nagyfigyelmeztetés miatt felkészítés alatt áll, hogy hatalmas ajándékomra mindenki készen állhasson.

Gyermekeim, maradjatok odaadóak a Lelkek megmentésének hónapjában, hogy augusztus végéig lelkek milliói meneküljenek meg fáradozásaitok által.

Gondoljatok arra, hogy Én jelen és veletek vagyok minden egyes nap. Figyellek és vezetlek benneteket. Mindannyiatokat szeretem. Maradjatok hűek kéréseimhez, hogy a megkínzott lelkek megmeneküljenek.

 

Jézus Krisztus