Fontos üzenet az ír látnoknőtől!

2015.04.26 21:32

Az ír látnoknő üzenete:

„Kapcsolatba kell lépnem mindenkivel, aki hiszi az Igazság Könyvének üzeneteit…. Először is: Krisztus iránti Küldetésem nem ért végett. Az üzenetek folytatódni fognak, csak nem lesznek olyan gyakoriak, mégis az utolsó napig folytatódni fognak. Jézus csak azt szeretné, ha átgondolnánk és elmélkednénk azokon. A facebook oldalak a gyűlölet eszközévé váltak és ezért be kellett zárnunk azokat. Így vagy úgy az üzenetek továbbra is nyilvánosságra lesznek hozva…Azonban egy Steve nevű ausztráliai csaló elhatározta, hogy magáénak tulajdonítja ezt a Küldetést és most nyilvánosságra hozza az Üzeneteket, melyekről azt állítja, hogy ő kapta ezeket Jézustól és az Üdvösség Anyjától. Hamisan azt állítja, hogy Jézus arra kérte őt, hogy vegye át az Igazság Könyvét, ez teljesen Hazugság! Sajnos az emberek hisznek neki. Az üzeneteit a herzmariens.ch oldal teszi közé és én ezért nyilvánosan ki szeretném jelenteni, hogy Steve állításai hamisak. Kérlek oszd meg a tagokkal, hogy hagyják figyelmen kívül ezeket az üzeneteket, mert ezeknek egyáltalán nincs közük az Igazság Könyvének Küldetéséhez. Mindegyikükért imádkoznunk kell, beleértve Steve –t is, aki azt hiszi, hogy ezen üzenetek közzétételére Jézus hatalmazta fel. A próféták vagy látnokok történelme folyamán egyiküknek sem lett mondva soha, hogy vegyenek át egy küldetést. Ez teljes képtelenség!

Isten Áldásával,
Mária

Az angol eredetiből:

I need to make contact with all of you who believe in and support the Book of Truth and the messages given to me by the Blessed Trinity and the Mother of Salvation.
First of all my mission for Christ is not over - the messages will continue though just not as often and will do so until the last day. Jesus just wants people to reflect on them. the Facebook pages became vehicles for hatred and had to come down...

However an imposter by the name of 'steven' in australia had decided to hijack my mission and is now publishing messages he says come from Jesus and the Mother of Salvation. He is claiming, WRONGLY, that he was asked by Jesus to take over the Book of Truth. this is a complete LIE. sadly people believe them. His messages are being promoted by herzmariens.ch. and i wish to state publicly that steven's allegations are false.
please advise your members to ignore these messages as they have nothing whatsoever to do with the mission of the Book of Truth.
we need to pray for all those, including Steven, who feels that these messages were authorised by Jesus. they were not.
Never in the history of prophets or seers would one of them be told to 'take over' an existing mission. it is all nonsense
God Bless
Maria