Fontos felhívás!

2017.10.03 11:50

Az Úr Jézus kérésének eleget téve, hogy tartsunk vigíliákat, több ország csatlakozott, annak érdekében, hogy ezeket a vigíliákat egy napon, tartsuk meg. Az Októberi hónapban kétszer tartjuk meg a vigíliát: Első szombaton és 13-án, a Fatimai Jelenések 100. évfordulóján. Kérünk benneteket, hogy csatlakozzatok minél többen, mert az egységben van az erő!

 

A következőket tartsuk szem előtt:

1: Jézus kéri, hogy világméretű virrasztást tartsunk, mialatt elimádkozzuk mind a négy Rózsafüzér titkait, egymás után megszakítás nélkül. Sorrend: az Örvendetes, Fájdalmas, Dicsőséges és a Világosság Rózsafüzére. A Virrasztás éjfélkor kezdődjön mindenütt.
2: A vigília előtti éjjel 24 órától böjtöt kell tartani, a mi esetünkben már péntek éjjeltől 24 órától, egészen szombat éjjelig, a vigília befejezéséig. (aki képes rá, egészsége engedi)
3: Gyónás, áldozás a vigília előtt
4: Azonnal és szívből bocsássunk meg minden bűnt, amelyet ellenünk bárki elkövetett, és keressünk megbocsátást azoknál, akik ellen mi vétkeztünk. E - mailben, levélben, virággal, telefonon, bárhogyan, de intézzük el, hogy ne tápláljanak irántunk haragot tovább.
5: A vigília dátuma saját választás, de minél előbb meg kell tartanunk!
6: A vigíliát lehetőség szerint felszentelt helyen tartsuk meg (pl. Templom, imaház stb), de az otthonainkban is megtarthatjuk. Ami számít az a hit, a szeretet Jézus és Mennyi Édesanyánk iránt és a tiszta szív.

Az éjfél Jézus Krisztus Második Eljövetelének szimbóluma.
Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek. Áldott Szűzanyánk, a Rózsafüzér királynőjének szeretete legyen örökre mindnyájunkkal.

Ezentúl minden hónap első szombatján tartjuk a közös vigíliákat.