Folytasd Igéim terjesztését – sok önkéntest küldök neked

2011.06.28 19:30

Szeretett leányom, amikor értem szenvedsz, akkor azok a gátak, amelyeket át kell ugranod, egyre magasabbak lesznek. Sohasem voltak a csaló kísértései olyan nagyok, mint most, amikor el akar vonni téged ettől a munkától. Maradj erős és álld ki ezeket a támadásokat. Tudnod kell, hogy a csaló, sohasem fog téged Tőlem elvenni, mégis próbálkozik és továbbra is próbálkozni fog.

Ez, küldetésednek a legnehezebb fázisa, mert nagyon magányos, nehéz és mély testi és lelki fájdalmat okoz neked. Bíznod kell Bennem, hogy segíthessek neked ezekben a támadásokban, hogy azokat, a valóságnak megfelelően tudjad felismerni.

Leányom, hallgass most Rám. Igéim terjesztését most minél gyorsabban folytatnod kell az egész világon és használj fel minden segítséget, amit küldenek neked. Én sok önkéntest küldök neked, akiknek munkája már gyümölcsöt terem.

Minden, amit tenned kell az, hogy Igéimet továbbra is ismertesd, a lelkek megmentéséért. Sohase add fel. Tudom, hogy ez kísértés számodra és az is nehezedre esik, hogy a gyalázásoknak ellen tudjál állni. Engedd, hogy szorosan foghassam kezedet és hogy elvezesselek arra az erőre, amit most elvárnak tőled.

Köréd szórtam áldásomat fegyverzeted erősítéséül, azért, hogy semmi se állhasson utadba, és így a világ biztosan meghallhassa Hangomat.

 

Szerető Megváltód Jézus Krisztus