Felkészülni a pénz hiányára

2011.05.26 13:00

Szeretett leányom, az a kívánságom, hogy kezdjél el böjtölni, legalább egyszer egy héten, mert ha ezt megteszed, akkor nagy szívességet teszel Nekem. Ez az áldozat megerősíti lelked tisztaságát és közelebb fog Szent Szívemhez hozni téged.

Gyermekeim, ezekben az időkben, a világban nagyok a kihívások. Olyan kihívások ezek, leányom, amelyekkel az embereknek még nem kellett szembenézniük. A legnagyobb kihívás a pénz beosztása lesz, mert egyre kevesebb lesz belőle. Sokak számára ez azért lesz félelemkeltő, mert házaik megtartására, vagy hogy táplálhassák családjaikat, szükségük lesz rá.

A másik nehézség az értelmes szellemi vezetés hiányából áll, amit eddig fontosnak tartottak. Ha elveszítitek a jövedelmeteket, akkor elmaradnak törekvéseitek a világ luxus dolgai iránt is. Mire való egy luxusautó, ha nem tudjátok táplálni családjaitokat? Mire jó egy szép ruha, ha nem tudjátok fűteni házaitokat, mert arra már nem telik? Ha gyermekeim megállapítják, hogy a felesleget elvették tőlük, amit már annyira megszoktak, csak akkor fogják megérteni azt a valóságot, amibe most elmerültek.

Ma az alapvető szükségleteket kell előnyben részesíteni. Ezután kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi most a legfontosabb. Ameddig van mit egyetek és van ruhátok, mit felvegyetek, mi kell még? Nem kell, hogy egyik ember a másikat megelőzze, miközben a túlélésre törekedtek. Már nem ér semmit az, ha irigykedtek a szomszédra, vagy annak státuszára. A lelki vigasztalást, ami eddig hiányzott az életetekből, csak most fogjátok valóban hiányolni.

Amikor lelketek vigasztalását keresitek, forduljatok Hozzám és az Örök Atyához, Istenhez, a Mindenség Megteremtőjéhez. Ne próbálkozzatok azzal, hogy olyan lélekgyógyászok gyógymódjaihoz folyamodjatok, akik nem Engem képviselnek.

Ne keressetek mesterséges serkentőket azért, hogy enyhítsétek fájdalmaitokat és bánataitokat. Az egyetlen mód arra, hogy megszabaduljatok gondjaitoktól és bánataitoktól az, ha Hozzám, Jézus Krisztushoz, Megváltótokhoz fordultok.

Most várok. Kérjetek meg Engem, hogy segítsek nektek és én az alapvető szükségleteitekhez valókat megadom nektek. Mindig el foglak látni azzal benneteket, amit szeretnétek. De mindenek előtt meg kell kérjetek rá Engem. Ne tartsátok gondjaitokat magatokba, hanem osszátok meg Velem. Minden ügyeteket adjátok át Nekem. Rögtön fogok rá válaszolni, mert örömet okoz Nekem, ha ti teljesen Rám hagyatkoztok.

 

Mindannyitokat szeretem. A ti odaadó Megváltótok, Jézus Krisztus