Felebarátaitokat úgy szeretni, mint önmagatokat sokkal nehezebb, mint gondolnátok

2011.09.04 22:00

Leányom, ez most az az időszak, amikor hallgatni kell utasításaimra, gyermekeim figyelmét fel kell hívni az elkövetkezendő időre. Ez azt jelenti, hogy minden követőmet fel kell készíteni a mindennapi imában való kitartás fontosságára. Nekik magukhoz kell venniük Testemet is, a Szent Eukarisztia formájában és imádkozniuk kell a lelkek megmentéséért.

Az Én gyermekeim nagyobb figyelmet fordítanának üzeneteimre, ha összegyűlnének, és naponta imádkoznának minden gyermekemért, még mielőtt a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezne.

Szemeimen keresztül nézzetek testvéreitekre, amellyel úgy nézzetek rájuk, mint a teremtés csodájára, ez, az Örök Atya adománya, ajándékként az emberiség számára. Minden érintett lélek egyformán van szeretve. Atyám szemeiben nincs megkülönböztetés.

Ha ti követőim, szerettek Engem, akkor Atyámat is szeretitek. Fordítva, ha a szeretetetek őszinte Atyám iránt, akkor testvéreiteket is szeretitek. Különösen azok iránt legyetek szeretettel, akik talán viselkedésükkel megbántanak benneteket. Egyesek meg fognak sérteni benneteket, kigúnyolnak és kárt tesznek hírnevetekben, amely lehet, hogy fájdalmat okoz majd nektek és családjaitoknak. Lehet, hogy őket személyesen is ismeritek, talán cselekedeteik által bántanak meg benneteket, amely rossz hatással lesz majd azon képességeitekre, hogy öltöztetni és táplálni tudjátok családjaitokat. Teljesen mindegy, hogy milyen nagyon sértenek meg az emberek benneteket, arra kérlek benneteket, hogy az Én Nevemben kövessétek vezetésemet. Mert ha imádkoztok értük, akkor meggyengítitek a sátán által kiokádott gyűlöletet. Azt a gyűlöletet, amely bosszúvá fajulhat.

Az összes tanításom közül ez a legnehezebb. Szeressétek felebarátaitokat, mint önmagatokat. Ez sokkal nehezebb, mint gondolnátok. Ha ezt a nagylelkű cselekedetet teljesíteni tudnátok, akkor segíteni fogtok Nekem tervem véghezvitelében, hogy még több lélek megmenekülhessen.

 

Szerető Tanítótok és Barátotok, Jézus Krisztus