Először jelek fognak megjelenni az égen – a nap forogni fog

2011.11.11 16:00

Imára van szükség és ebből nagyon sokra, hogy most a lelkek megmentésében segíthessen. Neked leányom, fel kell készítened családodat és meg kell mondanod mindazoknak, akiknek szükségük van nagy Irgalmasságomra, hogy legyenek készen.

Ismét a jelek fognak először feltűnni (az égen). Sok ember fog felállni és figyelni, amikor az égen változásokat észlelnek. A nap úgy fog forogni az égen, ahogy eddig még senki sem látta. Aztán a keresztet fogják látni. Mindez röviddel a csillagok összeütközése előtt fog megtörténni, és amikor Isteni Irgalmasságom sugarai be fogják takarni a földet.

A csend fogja mindezt követni, melyben minden lélek a teljes magány állapotába fog kerülni, amikor Színem elé fognak járulni. Mondd meg gyermekeimnek, hogy mi az, amire figyelniük kell, mivel nem szabad félniük. Ez nem olyan esemény, amitől félniük kellene. Helyette üdvözölnötök kell mindannyiatoknak ezt a találkozást.

Minden gyermekemnek el kell fogadnia, hogy én vagyok az, aki most el fog jönni hozzájuk. Nem szabad arra gondolniuk, hogy ez a világ vége. Mert ez nem az. Ez egy új időszak kezdete, melyben végül minden gyermekem megismeri az igazságot.

Én örvendezem, és nagy gyengédséget érzek minden egyes lélek iránt, akiket meg lehet menteni, feltéve, ha megengedik nekem, hogy ezt az ajándékot átadhassam nekik.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok most minden lélekért, különösen azokért, akik nagyon fognak félni, mert ők talán nem lesznek elég erősek ahhoz, hogy elfogadják Irgalmas Kezemet.

 

Megváltótok,

Jézus Krisztus