Édesanyám Társmegváltói szerepét végre jól – és valóban meg fogják érteni

2014.01.24 20:19

Drága szeretett leányom, amikor Édesanyám a Mária jelenések helyein, mindenhol a világon, utoljára megjelenik, tudnod kell, hogy a világ meg fog térni, és végre futva fog Hozzám jönni. Szeretett Édesanyámnak köszönhető, hogy egyre több lelket hoznak Hozzám. Az Ő szerepe mindig is az volt, hogy az ember javára Engem szolgáljon. És most Édesanyám Társmegváltói szerepét végre jól – és valóban meg fogják érteni.

Minden léleknek meg fogom adni a lehetőséget, hogy szemtanúja legyen Erőteljes Beavatkozásomnak, hogy így megtéríthessem őket. A megtérések által milliókat menthetek meg. Az Üdvösség Ígéretét Én tettem, és az Kereszthalálom által beteljesült. Most össze fogom gyűjteni a lelkeket, e Küldetés által Magamhoz fogom vonzani őket, és Szavam Igazsága szerte a világon, mindenütt terjedni fog.

Azok, akiknek sohasem adatott meg az Igazság, most az első alkalommal lesznek azzal megajándékozva. Azok, akiknek megadatott az Igazság, de elfelejtették azt, emlékeztetve lesznek Ígéretemre. Azok, akik ismerik az Igazságot, de megváltoztatták azt, csakhogy megfeleljen a saját vágyaiknak, emlékeztetve lesznek arra, hogy csak egy Igazság létezik.

Én egy olyan időszakban hozom az emberiségnek az Igazságot, amikor elméje összezavarodott, a lelkét pedig kétségek gyötrik – de Én meg fogom őket szabadítani félelmüktől. Csak Nekem, Jézus Krisztusnak, az ő Szabadítójuknak van Hatalmam arra, hogy ilyen módon beavatkozzak. Csak egyedül Nekem van Hatalmam arra, hogy békét hozzak nekik, és megadjam üdvösségüket, ami jogosan megilleti őket.

E Küldetés minden fonala most össze lesz fonva, hogy egy mintát alkosson. S aztán, amikor a különböző részek összekapcsolódnak és összeilleszkednek, mint egy kirakós játék darabjai, akkor minden darab lassan elkezd összeolvadni és a végleges kép világossá válik. Aztán Jelenlétemet mindenhol meg fogod találni – amelyek mindegyike azokhoz a hiteles szent küldetésekhez kapcsolódik, melyeket Atyám adott a világnak, míg végül a teljes Igazság mindenki számára világossá nem válik.

Atyám megígérte, hogy az Igazság Könyve által fel fogja fedni az Igazságot a világ számára, amint az előre meg volt jövendölve Dániel prófétának és János Evangélistának. Atyám elhozza most nektek az Igazságot, ebben az időben, de Ő ezt apránként teszi, lépésről lépésre, míg végül összeáll a teljes kép. Az Igazság Könyve csak ekkor nyeri el teljes értelmét. Csak akkor lesz az utolsó akadály is leküzdve, amikor az emberiség nagy része énekelni és örvendezni fog Második Eljövetelem várásában. Csak akkor lesz a Nagy Nap bejelentve a világ számára, miután a Küldetésem befejeződött.

Menjetek békével és tudjátok meg, hogyha ti minden bizalmatokat Belém helyezitek, akkor Én véghez tudom vinni Atyám Szövetségének utolsó részét, és el foglak vinni benneteket az Ő Mindenható Királyságának Birodalmába.

Jézusotok