Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat

2012.10.13 16:10

Drága szeretett leányom, a próféciák, melyeket Fatimában jövendöltek meg, most kezdenek megnyilvánulni a világban.

Az egy világ kormány, melyet azok a nemzetek hoztak létre, kik fáradhatatlanul dolgoznak együtt, s majdnem befejezték munkájukat, hamarosan bemutatásra kerül a világnak.

Ennek életbe léptetésekor keletkezik az új egy-világvallás, mely egy utálat Atyám szemében.

Egyházamat megtámadta az ellenség, akik báránybőrbe bújt farkasok. Ők mindenkit megtévesztenek, akikkel kapcsolatba kerülnek.

Aztán ott lesz a globális oltás bevezetése, ami meg fog ölni benneteket, ha alávetitek magatokat.

Ez egy olyan időszak, amikor csak az ima - és abból is sok – tudja enyhíteni e szörnyű gonoszság hatását, melyet a hatalomban lévő emberek egy elit csoportja hozott létre.

Kormányaitok minden részében munkálkodnak, és azok, akik szorosan egymás mellett dolgoznak velük, minden nap tisztában vannak azzal, amit tesznek.

Olyan ravaszok, hogy minden gonosz tettet nagy dologként fognak bemutatni, az emberiség nagy szolgálatában. Ők mindent meg fognak tenni, amit csak tudnak, hogy mindent megszentségtelenítsenek, ami Istennel kapcsolatos.

Terjeszteni és támogatni fogják a pogányságot. Istennek azon gyermekei, akik elfogadják törvényeiket és tanításaikat, meg lesznek módszereiktől fertőzve.

Nektek védelemért kell imádkoznotok, de mindenekfelett ezekért a lelkekért kell imádkoznotok. Mert Atyám megbüntetni szándékozik őket. Külön fogja választani őket, minden egyest közülük, és elpusztítja azokat. Imáitok nélkül el fognak veszni, és a tüzes tóba lesznek vetve.

Jézusotok