Az Új Paradicsomba való átmenet gyors és szenvedésmentes lesz

2011.12.11 12:45

Legszentebb Szívem nagy örömével jövök ma hozzád, mint vőlegényed. Te, leányom, már elfogadtad azt a legszentebb kérést, hogy csatlakozz Hozzám a lelkek megmentéséért.

A te alázatos engedelmességednek köszönhetően, most sok az elvárás tőled. A félelem el fog tűnni, miközben te, különleges hagyatékom eredményeként, egyre előrébb haladsz abban, hogy az életedet lelkes kérésemnek szenteld, az emberiség pokol mélyétől történő megmentésére

A munkád, melyet Isteni kezem irányít, mára már teljesen megszentelődött, és mindenféle gonosz (ördögi) beavatkozástól mentes lett.

Többé semmi kétség nem fog megtámadni téged, de tudnod kell a következőket: a hozzád intézett Szavamat sértegetni fogják, kiforgatják és szétszedik azokat. Mindent megpróbálnak megtenni azért, hogy beszennyezzék ezeket a Szent üzeneteket, sőt éppen azok teszik ezt, akik azt vallják, hogy ismernek Engem.

Mostantól a szenvedést teljes önátadással és lelked minden örömével fogod elfogadni. Az Én erőm, mely a Szentlélek hatalma által adatott neked, fel fog rázni téged. Szíved teljes meggyőződésével és csendes, de elszánt bizalommal fogsz kiállni, hogy Szavamat az egész világon elterjeszd.

Nincs olyan ember, aki téged ebben a munkában meg tudna állítani. Senki sem tudja ezt a legszentebb, igaz égi elhívatást megakadályozni.

Te, leányom, készen állsz arra, hogy mentőövük légy azoknak a lelkeknek, akik a vadonba sodródtak. Ők válaszolni fognak ezen üzenetek hívására, megkeményedett lelkük ellenére is. Sokan azt sem fogják tudni, hogy miért is történik mindez velük. A Szentlélek ereje fogja lelkükben a szeretet és az öröm lángját fellobbantani, mely vonzani fogja őket Hozzám, azért, hogy sürgős kérésem által, szent karjaimba hozza vissza gyermekeimet.

Köszönöm, hogy erre a különleges kérésemre válaszoltál, hogy menyasszonyom lehess, a Velem való végső egyesülésben. Ez a szerződés, amiben teljesen rám bízod a lelkedet, meg fogja adni Nekem azt a szabadságot, melyre szükségem van ahhoz, hogy ez a küldetés, melyre ki voltál választva, sikeresen befejeződjön.

Menj most, drága leányom, és segíts Nekem teljesíteni az emberiségnek tett Ígéretemet! Visszatérésem drága gyermekeim visszaszerzése érdekében történik, és azért, hogy elvigyem őket a Béke Új Korszakába. Ez az átmenet az Új Paradicsomba gyors lesz és szenvedésmentes, a Nekem adott ajándékodért.

Mondd meg gyermekeimnek, hogy most Szívem tele van örömmel, mivel közeledik az az idő, amikor Születésemet ünnepelni fogják.

 Szeretlek benneteket.

 

Szeretett Megmentőtök és Megváltótok, Jézus Krisztus