Az Atyaisten: A világ egy büntetés alá esik – Beavatkozásomra szükség van

2012.02.04 15:00

Leányom, folyamatban van, hogy a világ egy büntetésnek legyen alávetve, azon szörnyű bűnök eredményeképpen, amelyeket az emberiség elkövetni merészelt.

Bár már sok büntetés elhárult, Kezem most mégis le fog sújtani azokra a gonoszságokra, melyeket minden sarokban elkövetnek.

Meg kell állítani azt a sok gyűlöletet, melyet Irántam, az Atyaisten iránt tanúsítanak, különben gyermekeim még nagyobb borzalmat fognak elszenvedni.

Én most azokra a változásokra készítem elő a világot, amelyekre a Föld megtisztításához szükség van, hogy megfeleljen az emberiség megmentésére vonatkozó tervemnek.

Oly sok lélek van a bűn által meggyötörve.

Én vagyok az egész Teremtés Istene, és nem fogom hátradőlve végig nézni, ahogyan gyermekeim elpusztítják egymást.

Leányom, készen van egy gonosz terv, hogy az emberiség nagy részét háború által pusztítsák el.
Ezek a háborúk nem véletlenek.

Ugye láttátok, hogy mennyi minden történt már világszerte oly sok nemzeten belül?

Mindez az Antikrisztus keze által történik, aki türelmesen vár dicsősége pillanatára a Földön.

Amikor a nemzetek már térdre kényszerülnek, akkor ő majd bevonul, hogy a saját ravaszságának megfelelően, hamis békét hozzon létre. Ez a megtévesztés álarca lesz.

Büntetésem azokra a nemzetekre fog lesújtani, akik majd részt vesznek ebben a nagy csalásban, hogy a nemzetek birtokba vétele által ellenőrizhessék a világot.

Légy erős, leányom, mert ez az időszak, amikor a Föld majd megremeg, nem fog sokáig tartani. Erre szükség van, hogy felébressze gyermekeimet.

Ők már figyelmeztetve lettek, gyermekeim, de Hangom gyűlöletes számukra.

Azok a szegény gyermekek, akik jó életet élnek, és kétségbeesetten néznek a világukban lévő gonoszra, meg kell, hogy értsék, hogy a Beavatkozásomra szükség van.

Ha nem állítanám meg azt, ami most történik, akkor az emberiség nagy része elpusztulna.

Imádkozzatok, hogy gyermekeim is imádkozzanak országaik békéjéért.

Soha ne féljetek Szavamat hirdetni, még akkor sem, ha üldöznek benneteket. Mert ha csak egyetlen lélek is hangosan megvallja hitét, az elegendő százak megtérésére.

Menjetek békével. Eljött az idő Számomra, az Atyaisten számára, a pecsétek feltörésének jóváhagyására. Az emberek csak az után fogják elfogadni, hogy tehetetlenek.

Nem ők ellenőrzik a világot, mert az nem lehetséges.

Egyedül csak a Teremtőnek, az egész emberiség Teremtőjének van hatalma a sátán fölött; és most Én büntetéssel fogom sújtani azokat a hideg és sötét lelkeket, akik hűséget esküdtek neki.

A megtisztulás végső szakasza most fog elkezdődni.

 

Az Atyaisten