Arra kérem felszentelt szolgáimat, hogy hívjanak Engem, Jézusukat, hogy Szentséges Véremmel beboríthassam őket

2013.02.28 23:55

Drága szeretett leányom, elküldtem Szentlelkemet, hogy beborítsa Isten minden gyermekét ebben az időben, és hogy próbálja megszüntetni a gonosz sötétségét a világban.

Ebben az időszakban nektek fáradhatatlanul kell imádkoznotok minden felszentelt szolgámért, akik szörnyű összezavarodott állapotban találják magukat. Ők az elkövetkezendő néhány hétben olyan szomorúak lesznek Szent Helytartóm pápaságának befejezése miatt, hogy azt sem fogják tudni, kihez forduljanak.

Arra kérem felszentelt szolgáimat, hogy hívjanak Engem, Jézusukat, hogy Szentséges Véremmel beboríthassam őket.

Meg fogom adni nekik azokat a Kegyelmeket, amelyekre szükségük lesz, hogy felismerjék Tanításaim Igazságát. Ezután fel fogják ismerni azt a megtévesztést, amely bemutatásra kerül számukra.

Nekik sohasem szabad kételkedniük Bennem. Belém kell helyezniük minden bizalmukat. Sohasem szabad a Nevemet feladniuk és mindig ébernek kell maradniuk.

Mondd meg nekik, hogy Én gyöngéden szeretem őket és hogy ők a Mennyből különleges Ajándékokat fognak kapni. Ezek az Ajándékok békét, reményt és bátorságot fognak hozni nekik azokban a viharos időkben, amelyek előttük állnak Szent Egyházamban a Földön.

Jézusotok