Amikor Isten megengedi a Keresztények és a Zsidók üldöztetését, akkor annak jó oka van

2014.02.21 18:00

Drága szeretett leányom, az ember egy sebezhető és gyenge lény, de ő mégis Isten gyermeke. A mélyen benne gyökerező önfenntartás érzése miatt, az ember mindent meg fog tenni, amit a túléléshez fontos megtennie. A nagy fizikai szenvedések idején, a benne lévő erő szilánkjai sokkal erőteljesebbekké fognak válni. Nagy erőt lehet majd látni a gyengékben, az éhezőkben, a testi betegségben szenvedőkben, az üldözöttekben és azokban, akik a fanatikusok kezeitől szenvednek. Közületek a gyengébbek fognak erősebbekké válni, és azok, akik azt gondolják, hogy erősebbek, a leggyengébbnek fognak bizonyulni.

Én elválasztom a gyengéket, a szelídeket, az alázatosakat és az igazakat azoktól, akik önmagukat felmagasztalják és szájhősködnek Tanításaimmal kapcsolatban, de a szívükben másokat elátkoznak. Most szétválasztom a búzát a konkolytól, és éppen ezért minden ember hite a végsőkig próbára lesz téve. Beleértem mindazokat, akik nem hisznek Istenben, azokat, akik elutasítják az Igaz Istent, és azokat, akik a szívüket az ellenségemnek – a gonosznak adták. Minden lélek egyenrangú Színem előtt, és minden Kegyelmet meg fognak kapni azok, akik ebben az időben nem ölelnek át Engem.

A világ a szeretet állapota szerint lesz próbára téve, ahogyan egyik ember a másik iránt érez, ami az Isten iránti szeretetük valós visszatükröződése és mércéje. Az időtöknek határ van szabva, és hogy képesek legyetek kibírni a vezekléssel járó szenvedésnek ezt az útját, el kell fogadnotok, hogy Isten prófétái egyszerűen csak Isten Akaratát nyilvánítják ki számotokra, csupán azért, hogy ti testben és lélekben az Övéi lehessetek. Ne lökjétek vissza Isten felétek nyújtó Kezét. Örüljetek, mert a megpróbáltatások, amelyeket Atyám engedélyezett, Két földi Tanújának nagy egyesülését fogja eredményezni – a Keresztények és a Zsidók egyesülését –, és ezek mindketten egy nagy megtérés eszközei lesznek.

Amikor Isten megengedi a Keresztények és a Zsidók üldöztetését, akkor annak jó oka van. Mert mindaz, amit el kell viselniük, nagy megtéréshez fog vezetni, emberek milliárdjai olyan világos elmével fogják látni Isten Dicsőségét, amelyben nem lesz zűrzavar, ami elrontaná örömüket, amikor végre felismerik az Igazságot

Közel az idő, hogy az Igazságot annak lássák, ami az valójában, beleértve a jót és a rosszat is. És ezt követően már semmi sem fog újra fájdalmat okozni nektek. Nem lesz többé Istentől való elszakadás. A szeretet végül mindent le fog győzni. A Szeretet maga Isten, és az Ő Uralma örökkévaló. Nem lesz többé gyűlölet, mert az halott lesz.

Jézusotok