Amikor eljön az idő a fenevad számára, hogy felfedje az Antikrisztust, nagy jelek lesznek láthatók

2013.05.21 16:30

Drága szeretett leányom, amikor eljön az idő a fenevad számára, hogy felfedje az Antikrisztust, nagy jelek lesznek láthatók. A mennydörgés, ahogyan azt még sohasem lehetett hallani, a világ sok részén lesz érzékelhető, de különösen a világ azon részén, ahol az Antikrisztus született.

Ekkorra a Szentlélek kiárad Követőim között – minden Keresztény Egyházamban -, és biztosítani fogja azt, hogy készen álljanak. Ők, e Misszióban részt vevő Tanítványaimmal fogják alkotni Maradék Egyházamat. Nagy lesz az ő hatalmuk és senkinek sem esik bántódása, aki az Élő Isten Pecsétjével rendelkezik. Hatalmukat az Édesanyámtól kapott imákból és a Keresztes Imahadjárat Imáiból fogják nyerni.

Az Antikrisztus óvatosan fogja majd megkezdeni uralkodását. Senki sem fog gyanakvóan tekinteni szándékaira, mert egyfajta béke fog a Földre leereszkedni. Ez az időszak nagyon fontos lesz számotokra, Maradék Hadseregem, hogy Imacsoportokat alkossatok. Ünnepélyesen megígérem, hogy ezek az Imák sok olyan szörnyű tettet fognak megenyhíteni, amelyeket ő, az Antikrisztus fog előidézni a világ négy sarkát beborító nemzeteknek.

Haladékot fogok adni mindazoknak a nemzeteknek, ahol Imacsoportok alakulnak. A ti Irántam, szeretett Jézusotok iránti odaadásotoknak köszönhetően lelkeket fogok menteni, és még több Ajándékot fogok az emberiségre árasztani annak érdekében, hogy Isten gyermekei védve legyenek a szenvedésekkel szemben, melyeket a fenevad tervez.

Bízzatok Bennem. Legyetek békében és abban a tudatban, hogy vezetve és védve vagytok.

Jézusotok