Adjátok át nekem nehézségeiteket és Én megkönnyítem terheiteket

2011.06.13 18:00

Szeretett leányom, most nagy sebességgel szaporodtak meg az imák, ami a Szentlélek adományának köszönhető, mert az egész világon minden követőm lelkébe behatolt. Most füleik éberek lettek Szent Igéim meghallgatására.

Imádkozzatok azokért a meggyötört gyermekeimért, akik szerte a világon gonosz tettek áldozatai lettek, és nagy szükséget szenvednek, ami az emberiség bűneinek köszönhető.

Hadd emlékeztessem minden gyermekemet mindenhol a világon arra, hogy mindennap imádkozzák az Irgalmasság Rózsafüzérét. Imádkozzátok szeretett Anyámhoz – és ide sorolok minden keresztény vallású embert – a Szent Rózsafüzért is, mert ez az erőteljes ima, meg fogja gyengíteni a sátán uralmát gyermekeim fölött.

Mindaz, amit mindannyitoktól kérek, azoktól, akik a megpróbáltatásban szomorúak és nyugtalanok, hogy adjátok át ezeket Nekem, és hagyjátok, hogy Én törődjek ezekkel. Bízzatok Bennem és akkor terhetek könnyebb lesz. Hagyjátok, hogy egy békésebb állapotba vezethesselek benneteket. Lazítsatok, gyermekeim, és engedjétek, hogy az Én Békém elárassza törékeny, éhező lelketeket. Az a sötétség, amit éreztek, a félelemtől származik. A félelem pedig a bizalom hiányából keletkezik. Amint elvesztitek bizalmatotokat Irántam, a sátán kétséget ültet lelketekbe.

Akkor, amikor állandóan játékot űz belőletek, ne értékeljétek alá azokat a tevékenységeit, amelyekkel felebarátaitok ellen uszít benneteket. Ezeket a megtévesztéseket mindig az Én jámbor követőimnek címezi. Ő utál benneteket, ha szerettek Engem. Sohasem fog addig nyugodni, ameddig jól össze nem zavart benneteket. Amikor ti botladoztok, kinevet benneteket. Ne adjátok meg neki ezt a hatalmat, mert ha megteszitek, akkor a Belém vetett hitetek meggyengül.

A legnagyobb fegyveretek a sátán ellen a Szent Mihály arkangyalhoz mondott ima és a szent Rózsafüzér imádkozása.

Most menjetek és legyetek nagyobb bizalommal, adjátok át Nekem problémáitokat és gondjaitokat, mert Én itt várok rátok minden időben, hogy a világosságra vezethesselek benneteket.

Mindannyitokat szeretlek, gyermekeim. Bízzatok jobban Bennem.

 

Szerető Megváltótok, Jézus Krisztus