A zsidók ellenségei minden nemzetben összegyűlnek, hogy eltiporják Izraelt

2012.11.30 22:20

Drága szeretett leányom, az az idő, melyet az Ószövetség próféciái megjövendöltek a zsidók sorsára vonatkozólag, hamarosan nyilvánvalóvá válik.

Választott népem szenvedni fog.

A zsidók, akik elutasították Isten Szövetségét, melyet Mózes közvetített, szenvedni fognak, mint ahogy évszázadokon át szenvedtek. El fogják venni tőlük őseik földje fölötti hatalmukat és az egyetlen megoldás csak az lesz, hogy aláírjanak egy szerződést, mely által az Antikrisztus rabszolgáévá válnak. Választott népem szenvedni fog, mint ahogy Én is szenvedtem, és csak kevés irgalommal lesznek irántuk.

A zsidókkal való bánásmód rosszabb lesz, mint amiben a Második Világháború alatt a népirtás során részesültek.

Izraelben a Gyötrelem tisztán látható lesz, amint az meg volt jövendölve.

Izrael miatt fognak a háborúk fokozódni, amikor már nehéz lesz meghatározni, hogy ki a valódi ellensége.

A békeszerződést röviddel azt követően alá fogják írni, és a béke embere fellép majd a világ színpadára.

Az Európai Unió Isten minden nyomát el fogja tiporni

A tízszarvú fenevad - mely az Európai Unió – el fogja tiporni Isten minden nyomát.

Most van itt az ideje, hogy felkészüljetek kegyetlenségeikre, amelyek példátlanok lesznek, s erre a Kereszténység megszüntetésekor kerül sor.

Milyen büszkék lesznek majd, amikor a „kicsi”, aki megbújik közöttük, felemelkedik és büszkélkedni fog hatalmával. Ők üdvözölni fogják az új egyház kinevezett vezetőjét és hatalma elterjed majd az egész világon.

Ez gyorsan fog kibontakozni, és azoknak a felszentelt szolgáimnak, akik nem fogadják el az Igazságot, tudniuk kell a következőket:

Ha alávetitek magatokat Róma új törvényeinek, annak a városnak, melyet a hazug és az Antikrisztus szolgája foglal majd el, akkor ti az új rendszer rabszolgái lesztek. Amikor azt látjátok, hogy a Szent Eukarisztia Szentségét módosítják, és a felismerhetetlenségig megváltoztatják, akkor tudnotok kell, hogy ez lesz az alkalom számotokra, amikor hátat kell fordítanotok ennek a gonosz rendszernek.

Egyházam tévedhetetlen. És tévedhetetlen is marad. Azonban azok, akik Egyházamon belül Tanításaim ellen lázadnak és megváltoztatják a Szentségeket, ki lesznek dobva Egyházamból. Az új rendszer, mely nem Istentől való, esendő lesz, mert nem az Igazságot fogja képviselni. Csak az Én Tanításaimat követhetik a keresztények.

Ha az ember alkotta vallást követitek, akkor ti nem nevezhetitek magatokat keresztényeknek. Bárki, aki azt mondja, hogy Egyházam tévedhetetlen, az korrekt.

Bárki, aki azt állítja, hogy egy új egyházhoz tartozik, ahol Tanításaimat meghamisították és ahol a Szentségeket eltörölték, az hazugságban fog élni.

Ez egy nagyon nehéz időszak lesz felszentelt szolgáim számára, mivel nekik az Egyházam által felállított Törvényeket kell követniük. Most azt mondom nektek, hogy továbbra is azt kell tennetek. De amint Szentségeimet megszentségtelenítik, kövessétek igaz Egyházamat. Attól kezdve már csak az Igazságot követő szolgák állíthatják azt, hogy az Általam meghatározott utasításoknak megfelelően vezetik népemet, melyeket az Én időmben adtam a Földön.

A pogányság felemelkedése

A pogányság felemelkedése végigsöpör majd a Földön, és nyomdokában egy hamis béke fog létrejönni. Aztán látni fogjátok a hírességek növekvő dicsőítését, és a New Age spiritualizmusa iránti fanatikus hódolatot és a sátáni imádatot, melyet a modern pszichológia terápiájával álcáznak. Ekkor az önimádat lesz a legfontosabb tulajdonság, amire törekednek.

A szexuális erkölcstelenség növekedni fog, amint az Armageddon Csatája fokozódik.

Az abortusz és a gyilkosság annyira gyakori lesz, hogy sokan mentesek lesznek a kiszolgáltatottak iránti szánalom minden érzésétől.

Ez alatt az idő alatt, hadseregem elszántan fogja folytatni küldetését a lelkek megmentéséért. Semmi sem fogja őket megállítani, és Én imáik minden órájáért sok szenvedést fogok megenyhíteni a világban.

A zsidóknak a következőket mondom: Ti azért szenvedtetek, mert nem hallgattatok Isten Szavára, mely a próféták által adatott. Azonban hamarosan el fogjátok fogadni végre az Igaz Messiást. Mert ti szintén csatlakozni fogtok Hadseregemhez, miközben az az Antikrisztus elleni győzelem felé menetel.

Ti szenvedni fogtok, ahogyan Én is szenvedtem, mivel ez meg volt jövendölve. Dávid Házának eljön győzelmi napja, és azon a napon a hamuból támasztom fel az Új Jeruzsálemet. Amint Új Királyságom kiemelkedik, a pogány világ királya és szolgálói hamuvá válnak.

Az Ígéretem, hogy eljövök, és Atyám Királyságába viszlek benneteket, közel van.

Megígérem nektek Szeretetemet és Hűségemet, mint a számotokra oly régen megígért Messiásotokat. Ez a ti örökségetek. Ti nem Engem, Jézusotokat utasítottatok el, amikor Keresztre feszítettetek Engem. Ti Istent utasítottátok el.

Én Isten vagyok. Én vagyok az út számotokra, hogy belépjetek az Új Paradicsomba. Fogadjátok el Kezemet, mert Én szeretlek benneteket és megbocsátok nektek. Ti az Én népem vagytok, és eljövök értetek.

Jézusotok