A Velem kapcsolatos címek új neveket fognak kapni

2014.11.28 23:50

Drága szeretett leányom, a világ Második Eljövetelemre készül, és e Naphoz vezető út kikövezésében két különböző létforma keveredett.

Mint ahogy Én, Jézus Krisztus, Beavatkozásom által felkészítelek benneteket, úgy a Sátán is felkészíti hadseregét. Ellenségeim már évek óta sok mindent elterveztek, akik bár Ismerik az Igazságot, de mégis úgy döntöttek, hogy tönkreteszik Üdvösség-Tervemet. Sokan elestek, beleértve a választottakat is, akik inkább az okkult dolgoknak szentelik magukat.

Ellenségeim sok alaposan kidolgozott tervet készítettek, amelyek magukba foglalják az ártatlanok népirtását is, anélkül, hogy ők erről tudnának. Bár a kapzsiság és az ellenőrzési vágy miatt sok gonosz tettet szerveznek az emberiség ellen, a legambiciózusabb cselekedet akkor lesz látható, amikor megragadják Házam irányítását.

Tervek vannak folyamatban, hogy térdre kényszerítsék Szent Házamat. Az előkészületek a fenevad érdekében történnek, hogy átvegye hivatalát. Annak érdekében, hogy szívesen fogadja őt a világ, egy részletes tervet léptettek életbe, mely a globális politika és a vallások minden területét érinteni fogja. De még mielőtt megkoronáznák a fenevadat, és elfoglalná helyét a trónján Egyházamban, titokban sok megszentségtelenítő cselekedetre sor fog kerülni Egyházam oltárain. A fekete misék burjánzani fognak, nagy hatalmat adván így a Sátánnak és hierarchiájának. Ők mindent fel fognak falni, ami szent, és a végsőkig el fognak menni, hogy elpusztítsák a Kereszténységet, mely földi Egyházam történetében a legnagyobb megtévesztés lesz. Ezt a Kereszténység felkarolásának színlelésével fogják megtenni. Semmi sem lesz az, aminek látszik, és csak azok fogják látni azt, ami valóban történik, akik meg vannak áldva a tisztánlátás Ajándékával.

Minden bűnt elfogadhatónak fognak ítélni. Engem, Jézus Krisztust, átkozni fognak, de a Nevemet mégis fel fogják használni arra, hogy a halálos bűn elfogadása előtt szemet hunyjanak. Az ördög, az ő hűséges csapatai által, mindent a visszájára fog fordítani, ami Tőlem származik. A Velem kapcsolatos címek, és mindazok, akik Engem képviselnek, új neveket fognak kapni. A korábbi megnevezéseiket újakra fogják cserélni, amelyekről azt fogják mondani a világnak, hogy ezek a címek az egyenlőségnek egy új, innovatív és gondoskodó megközelítését fogják képviselni.

Az ember bűneit a Szemeim előtt magasra fogják emelni, és a dac gesztusaként pedig az Oltáromra fogják azokat helyezni. Tudnotok kell, hogy mindazok, akik bár azt állítják, hogy Tőlem jönnek, de Szent Igémet mégsem védelmezik, az Igazság hirdetését pedig megtagadják, hazugok. Ők szélhámosok. Én a gúny tárgya Vagyok, és nem csak a szavak, a cselekedetek és Szent Tanom megváltoztatása által, hanem a gondosan megrendezett rituálék által is, amelyekre az Oltáromon sor fog kerülni.

Eljön a nap, amikor Atyám közbe fog lépni, és meg fogja állítani ezt a végső megszentségtelenítést. Ellenségeim azon próbálkozásai, hogy belekeverjék az életet pogány szertartásaikba, hiábavaló lesz. Ők úgy fogják bemutatni „Isten imádatát”, mint egy mesterkélt és szórakoztató eseményt, de ebből semmi jó sem származhat, mert hiányozni fog belőle a Szentlélek Lángja. Ehelyett a tűznek csak egy gomolygó füstje lesz látható, amelyet nem lehet lángra lobbantani. Mert ez a Sátán füstje, és ez meg fogja fojtani Isten gyermekeit.

Jézusotok